Actualitat

null

Aigües de Barcelona reforça les seves polítiques d’inclusió de les persones amb discapacitat i renova el segell Bequal Plus

Aigües de Barcelona, referent en la gestió de l’aigua, ha renovat el segell Bequal Plus, com a reconeixement al seu compromís ferm amb les persones amb discapacitat. Aquesta distinció reconeix la inclusió i la implicació de les empreses amb aquesta causa basant-se en diferents criteris.

El certificat Bequal és una fórmula d’avaluació per un tercer que determina el grau de compromís en matèria de Responsabilitat Social Corporativa en relació amb les persones amb discapacitat a les diferents àrees de la companyia.

A més de demostrar el compliment normatiu en matèria de discapacitat, fonamentalment ocupació i accessibilitat, les organitzacions que aconsegueixen el Certificat Bequal demostren el seu compromís i contribució en el compliment de l’Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), especialment l’ODS 8 sobre treball digne i l’ODS 10 sobre reducció de les desigualtats, entre d’altres.

La Fundació Bequal, entitat que gestiona la concessió de la certificació, és el resultat del treball dut a terme des del 2012 en la concepció d’un model sistematitzat d’indicadors certificable que reuneix els valors i l’experiència de les entitats fundadores: el Comitè Espanyol de Representants de Persones amb Discapacitat (CERMI), la Fundació ONCE, FEACEM i la Fundació Seeliger y Conde.