null “Volem crear valor per a la Barcelona sostenible de demà a través de l’aigua”

En un acte organitzat per ESADE, Maria Salamero ha destacat que el pla estratègic de la companyia “es basa en tres pilars: les persones, la ciutat i el medi ambient” 

La directora de Relacions Institucionals, Acció Social i Sostenibilitat d’Aigües de Barcelona, Maria Salamero, ha participat a la sessió organitzada per ESADE “Connexió amb el nostre entorn. Liderant des del propòsit”. L’objectiu d’aquesta conferència era debatre sobre els principals reptes i tendències de les empreses del segle XXI en un context tan canviant com el que estem vivint. 

Salamero ha destacat que “el nostre pla estratègic es basa en tres pilars: les persones, la ciutat i el medi ambient. Amb un objectiu, un propòsit clar: volem crear valor per a la metròpoli de Barcelona sostenible a través de l’aigua”. La directora de Relacions Institucionals ha destacat el compromís de la companyia per “potenciar l’equitat, millorar la qualitat de vida de les persones i contribuir a crear un entorn pròsper i resilient”. 

Respecte a les palanques de canvi, que cal identificar, ha assenyalat que són “la implicació social, governança i cocreació, sostenibilitat i neutralitat climàtica, transparència amb els clients i empoderament”. En aquest sentit, Salamero ha afirmat que “necessitem una organització excel·lent per prestar el servei i que, a la vegada, sigui capaç de transformar el model organitzatiu”. 

I és que, com ha recordat, Aigües de Barcelona ha demostrat la seva “resiliència fent front en els darrers mesos a episodis de temporals com el Glòria o el Dana o durant la pandèmia de la Covid-19, en la qual la resiliència consisteix a seguir prestant el nostre servei amb total normalitat”. 

A l’acte també han participat representants d’ISS Facility Services i de B Lab Spain.