null L’alcalde de Badalona visita la nova oficina d’atenció al client d’Aigües de Barcelona

L’alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, i el tercer tinent d’alcalde de l’Àmbit de Territori de l’Ajuntament, Daniel Gracia, han visitat la nova oficina d’atenció al client d’Aigües de Barcelona al municipi.

Aquesta instal·lació, ubicada a l’avinguda Alfons XIII de Badalona, ha estat el resultat d’un procés participatiu en el qual s’ha implicat la plantilla en la presa de decisions, millorant l’experiència dels clients i creant un espai 100% accessible. El conseller delegat d’Aigües de Barcelona, Albert Martínez Lacambra; el director general, Rubén Ruiz, i la directora de Relacions Institucionals, Acció Social i Sostenibilitat, Maria Salamero, han acompanyat l’alcalde i el regidor. 

Durant la visita, l’alcalde de Badalona ha posat en valor la tasca feta pels professionals d’Aigües de Barcelona durant la pandèmia per garantir el servei d’aigua i el sanejament amb la mateixa qualitat i continuïtat de sempre. L’alcalde ha assegurat que “el compromís d’Aigües de Barcelona amb la nostra ciutat i amb els veïns és total, i una bona mostra n’és aquesta nova oficina, totalment adaptada a les persones amb discapacitat funcional i que ha estat dissenyada per oferir el millor servei”.

Un espai 100% accessible 
La renovada Oficina d’Atenció al Client de Badalona és resultat d’un projecte de la companyia que impulsa la participació de la plantilla en la presa de decisions. Responent al compromís d’Aigües de Barcelona amb les persones amb discapacitat, i en col·laboració amb Pilar Díaz, exsecretària d’Estat de Serveis Socials i especialista en discapacitat, s’ha creat un espai 100% accessible i amb criteris biofílics, és a dir, creant espais més amplis i diàfans, millorant l’accés de llum natural, i apostant per l’ús de fusta sostenible, plantes i una font d’aigua de l’aixeta.

Aquesta nova oficina busca millorar l’experiència dels clients, adaptant-se a les seves necessitats, creant espais en els quals es pugui dur a terme una atenció propera i amb més privacitat. Les zones d’espera també han canviat per fer-les més confortables, incloent espais per a infants i zones habilitades per a exposicions, algunes d’itinerants i altres de permanents relacionades amb el cicle integral de l’aigua. 

Tot això amb el compliment de les màximes mesures d’higiene i prevenció recomanades en l’actual context d’emergència sanitària per covid-19, per tal de garantir la seguretat i salut tant del personal que hi treballa com dels clients i clientes que hi accedeixen.