Montgat

El 2016 a Montgat vam atendre 1.907 peticions, 127 de les quals es van atendre a través de l’Oficina en Xarxa.

Altres dades d’interès de Montgat:

    • 252 alumnes van participar en activitats educatives
    • 116.900 € d’inversió directa
    • 167 ajudes atorgades a través del Fons de Solidaritat


Montgat és la població amb més d’11.000 habitants que rep el nom del turó principal que es troba al centre del municipi i que compta amb diverses platges on refrescar-se a l’estiu.

Sabies que...?

És la única localitat catalana on encara es realitzen subhastes a l’antiga, que consisteix en la venta directa de peix a la mateixa platja i a viva veu.


Pau Felipe

Pau Felipe

“Som conscients de la importància de l’aigua, per això disposem d’una piscina d’aigua salada reciclada. A més, ara ens dediquem a fomentar els esports inclusius per a la gent amb discapacitat.”

Eva Marín

Eva Marín

“La meva filla Sara va ser la primera diagnosticada a Espanya amb Ring 14, una malaltia rara molt poc coneguda. Des de l’associació fa molts anys que lluitem per millorar la vida dels nens i les famílies afectats per aquesta malaltia.”

Manuel Alonso

Manuel Alonso

“Vaig començar com a director esportiu, però fa poc em van fer president. La primera trucada com a president va ser la d’Aigües de Barcelona.”

Margarida Vilaró

Margarida Vilaró

"Els camps de clavells que donen color a Montgat porten el segell de la meva família. El meu rebesavi va plantar vinyes a la finca del Marquès de Monsolís. El meu pare i els meus oncles van construir pous per convertir aquella terra en camps de cultiu."