CONDICIONS LEGALS ALTA USUARI o USUÀRIA OFICINA EN XARXA

AIGÜES DE BARCELONA, EMPRESA METROPOLITANA DE GESTIÓ DEL CICLE INTEGRAL DE L'AIGUA, S.A., desitja informar-lo del tractament que realitza de les dades personals que vostè facilita d'una manera breu, senzilla i clara. Per a això, posa a la seva disposició un resum de la seva Política de Privacitat, el text complet, adaptat a la nova normativa de protecció de dades, pot ser consultat aquí.


1.Responsable


Aigües de Barcelona, Empresa Metropolitana de Gestió del Cicle Integral de l'Aigua, S.A.


2. Finalitats


AIGÜES DE BARCELONA tractarà les seves dades personals per a:

- Prestar-li el servei d'Oficina en Xarxa, incloent l'enviament d'avisos relacionats amb el servei de subministrament d'aigües (consums, factures, fuites, incidències, etc.).

- Donar resposta a les consultes de l'Usuari.

- Si l'accepta, enviar-li comunicacions promocionals sobre el sector de l'aigua.

- Si ho accepta, conèixer les preferències de l'usuari per adaptar les ofertes dels nostres serveis als seus interessos i necessitats particulars.


3. Mesures de seguretat


AIGÜES DE BARCELONA ha implantat mesures adequades d'acord amb l'activitat desenvolupada.


4. Drets


Pot exercitar els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició enviant sol·licitud a c/General Batet 1-7, 08028 Barcelona, o mitjançant el següent formulari.


5. Destinataris


AIGÜES DE BARCELONA no cedeix les seves dades a tercers, encara que pot ser assistit per tercers en la gestió de qüestions de l'Oficina en Xarxa.


6. Galetes


Si ho accepta, el lloc web li instal·larà galetes.



De conformitat amb l'article 13 del Reglament (UE) 2016/679, general de protecció de dades (en endavant, "RGPD"), Aigües de Barcelona, Empresa Metropolitana de Gestió del Cicle Integral de l'Aigua, S.A., amb domicili social en carrer General Batet 1-7, 08028 Barcelona, li informa que les dades personals tractades per a la prestació d'aquest servei seran incorporades a un registre d'activitats del tractament del qual AIGÜES DE BARCELONA és responsable. D'altra banda, AIGÜES DE BARCELONA li informa que en qualsevol moment podrà modificar les seves dades personals amb la finalitat que la informació continguda en els seus fitxers estigui en tot moment actualitzada i no contingui errors.


Si té dubtes sobre qualsevol qüestió en matèria de protecció de dades, pot contactar amb el responsable de Privacitat d'AIGÜES DE BARCELONA a través de l'adreça de correu electrònic dpo@aiguesdebarcelona.cat o de l’adreça de correu postal c/ General Batet, 1-7, Barcelona (08028).