Instal·lacions
En aquesta web trobaràs tota la informació necessària per poder tramitar les teves instal·lacions de manera àgil i fàcil.

Resum del procés de tramitació i execució d'una instal·lació d'aigua

Sel·leccioni un pas per a veure el detall 1. Petició 2. Estudi tècnic 3. Pressupost 4. Pagament 5. Finalització Instal·lació interior Lliurament butlletí 6. Verificació 7. Petició permís 8. Autorització ajuntament 9. Execució instal·lació
Sel·leccioni un pas per a veure el detall 1. Petició 2. Estudi tècnic 3. Pressupost 4. Pagament 5. Finalització Instal·lació interior lliurament butlletí 6. Verificació 7. Petició permís 8. Autorització ajuntament 9. Execució instal·lació
Processos que fa el client
Processos que fa Aigües de Barcelona
Processos que depenen del teu ajuntament
Procés de tramitació i execució d'una instal·lació d'aigua pas a pas

Necessito instal·lar o modificar una connexió d'aigua

Un cop he fet el pagament, com evoluciona la meva instal·lació?

 
1. TRAMITACIÓ DE SOL·LICITUD CANALS D'ENVIAMENT: 2. VISITA DE L'INSPECTOR SOBRE EL TERRENY RECOMANACIÓ 3. ELABORACIÓ DE PRESSUPOST CANALS D'ENVIAMENT: 4. ACCEPTACIÓ DE PRESSUPOST I PAGAMENT COM? 4. ACCEPTACIÓ DE PRESSUPOST I PAGAMENT JA HAS FET L’INGRÉS O TRANSFERÈNCIA? 4. ACCEPTACIÓ DE PRESSUPOST I PAGAMENT JA HAS FET L’INGRÉS O TRANSFERÈNCIA? 4. ACCEPTACIÓ DE PRESSUPOST I PAGAMENT JA HAS FET L’INGRÉS O TRANSFERÈNCIA? 5. S'HA DE FER O MODIFICAR LA INSTAL·LACIÓ INTERIOR? 5. S'HA DE FER O MODIFICAR LA INSTAL·LACIÓ INTERIOR? 5. S'HA DE FER O MODIFICAR LA INSTAL·LACIÓ INTERIOR? 6. VISITA DE VERIFICACIÓ DEL NOSTRE INSPECTOR. TOT CORRECTE? 7. LA INSTAL·LACIÓ NECESSITA PERMÍS PER EXECUTAR-SE? 8. PERMÍS CONCEDIT 9. EXECUCIÓ DE LA INSTAL·LACIÓ
 
En un termini aproximat de 24/48 h rebràs un correu per confirmar que tot està correcte i que la petició ha estat validada.
Oficina presencial
Oficina en xarxa
L’inspector donarà les instruccions tècniques per adequar la instal·lació interior, de manera que t’aconsellem que el teu lampista hi estigui present. A partir d’aquest moment, ja pots iniciar els treballs pertinents a la teva instal·lació interior, si vols guanyar temps.
El rebràs en un màxim de 15 dies laborables des de la visita de l’inspector.
Correu ordinari
Correu electrònic
Amb l’oferta adjuntem una sol·licitud d’acceptació del pressupost. Emplena-la i retorna-la a Aigües de Barcelona a través de:
Oficina presencial
Quan rebem l’acceptació, et farem arribar un número de compte en el qual cal fer l’ingrés o transferència.
S'inicia el procés d'instal·lació
El procés NO continua. En el pressupost s’indica la data de caducitat d’aquest.
 
Com a client, has d’adequar la instal·lació interior a la normativa vigent. Com saps què has de fer a la teva instal·lació? El nostre inspector, en la primera visita sobre el terreny, et donarà les instruccions pertinents.
-
Si no disposes del full amb les mesures tècniques, consulta’l a
 
-
Si tens dubtes, sol·licita contacte amb el nostre inspector a través de
935 219 777
Oficina presencial
 
 
El nostre inspector es posarà en contacte amb tu.
INSTAL·LACIÓ INTERIOR FINALITZADA
Comunicació de la finalització a Aigües de Barcelona i entrega de la documentació requerida, si escau (butlletins, RECI).
935 219 777
 
A partir de 3 dies laborables des de la visita de verificació de l’inspector, podràs gestionar la contractació a través dels nostres canals habituals.
Com a client, has d’adequar la instal·lació a la normativa vigent.
 
Aigües de Barcelona sol·licitarà a l’ajuntament corresponent el permís necessari. Termini mitjà de concessió: 1 mes
S’assignarà dia i hora per fer la instal·lació. Ens posarem en contacte amb tu per informar-te’n.
 
 
Documentació necessària per tramitar la instal·lació o modificació d'una connexió d'aigua
Degudament emplenat i firmat pel propietari.
2
Documentació i autoritzacions
Si et trobes en el cas de
 • Escriptures de propietat.
 • DNI Del propietari / CIF de l'empresa
 • Si qui fa la gestió no és el propietari de la finca, es requereix una autorització firmada per aquest que inclogui el nom i el DNI del sol·licitant.

En cas que la propietària de la finca sigui una empresa, també cal presentar:

 • Poders, escriptures de constitució de la societat o qualsevol document que especifiqui qui pot contractar en nom de l'empresa.
 • DNI de l'apoderat o gerent.
 • Si qui fa la gestió no és l'apoderat o gerent, es requereix una autorització firmada per aquest que inclogui el nom i el DNI del sol·licitant.
2.2.1
Comunitat de propietaris
 • El president de la comunitat és qui ha de firmar l’imprès de sol·licitud.
 • CIF de la comunitat.
 • DNI del president.
 • Acta de la comunitat per validar qui és el president.
 • Si qui fa la gestió no és el president de la comunitat, es requereix una autorització firmada per aquest que inclogui el nom i el DNI del sol·licitant.
2.2.2
No hi ha comunitat constituïda
 • Tots els propietaris de la finca han de firmar l’imprèsde sol·licitud.
 • DNI dels propietaris.
 • Escriptures de propietat de cada un dels propietaris de la finca.

Si disposes de llicència d’obres, adjunta-la i et podràs beneficiar d’un tipus impositiu reduït en l’aplicació de l’IVA, que veuràs reflectit en l’elaboració del pressupost corresponent a la teva instal·lació. Si tens qualsevol dubte en relació amb la documentació que se sol·licita aquí, pots contactar amb nosaltres a través dels canals habituals.