El blog de Aigües de Barcelona

Donde podrás estar al día de todas las novedades sobre tu agua

Blogs

Instal·lem el teu subministrament d’aigua en 4 dies

Sabies que sense l’equip de mesura no es pot donar d’alta un subministrament d’aigua? A Aigües de Barcelona ens comprometem a instal·lar-lo en un termini màxim de 4 dies. Coneix tots els detalls d’un dels nostres compromisos clau de qualitat de servei.

Aigua en 4 dies, un compromís clar, directe i establert de comú acord entre Aigües de Barcelona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona, que té com a objectiu posar-te les coses cada vegada més fàcils. Per tenir el teu subministrament d’aigua en un habitatge o local situat en una finca amb subministrament mitjançant bateria de comptadors que no siguin de nova instal·lació, només hauràs d’esperar un màxim de 4 dies laborables.* Si pel motiu que sigui no podem complir-lo, et compensem amb 15 euros sense que hagis de reclamar res.

Aquesta mesura és viable sempre que es compleixin una sèrie de requisits.

El primer és que la finca per a la qual sol·licites el subministrament ha de disposar de connexió externa i interna finalitzades, així com de la instal·lació interior d’aigua potable finalitzada correctament i amb la conformitat d’Aigües de Barcelona, d’acord amb el Reglament general del servei metropolità de proveïment domiciliari d’aigua. Recorda que necessitarem accedir a la cambra de comptadors, per la qual cosa hauràs de tenir les claus a la teva disposició.

* D’acord amb el calendari laboral d’Aigües de Barcelona, que es basa en el calendari oficial de la Generalitat de Catalunya i té en compte les festes locals dels centres de treball d’Aigües de Barcelona.