El blog de Aigües de Barcelona

Donde podrás estar al día de todas las novedades sobre tu agua

Blogs

Mou-te per reduir el CO2!

Elaborem materials informatius amb alternatives per arribar als nostres centres de treball utilitzant mitjans de transport sostenibles

El dia 5 setembre es va constituir la Mesa de Mobilitat d’Aigües de Barcelona, un comitè format per representants d’àrees diverses que té com a objectiu promoure un nou model de mobilitat laboral, conciliant aspectes econòmics, socials i mediambientals per contribuir a la millora de la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació.

Del 16 al 22 de setembre se celebra la Setmana Europea de la Mobilitat, que promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables. Dins dels diferents actes que es realitzaran durant aquesta setmana, Aigües de Barcelona elaborarà materials informatius per a treballadors i visites amb alternatives per arribar als 14 centres de treball utilitzant mitjans de transport sostenibles: a peu, en bicicleta o en transport públic.

Aigües de Barcelona està compromesa en el foment d’una mobilitat sostenible, i per això, treballa per posar el seu gra de sorra i racionalitzar els fluxos diaris de treballadors, visites i transport de mercaderies. En aquest sentit, la companyia s’ha dotat d’un Pla de Desplaçament d’Empresa (PDE), una eina de treball i consulta permanent que incorpora avantatges com l’estalvi de temps, la reducció de l’estrès, la millora de la seguretat i salut i la disminució de la congestió al nostre entorn.

Referents en mobilitat sostenible

Les mesures adoptades en els darrers anys per Aigües de Barcelona l’han convertit en un referent pel seu compromís amb el medi ambient, la mobilitat sostenible i la reducció de les emissions. Actualment, la companyia disposa d’una flota de 120 vehicles 100% elèctrics, la més gran de tota l’àrea metropolitana de Barcelona i certificada amb el segell de qualitat ambiental.

La bona gestió d’aquesta flota ecològica li ha merescut el reconeixement de l’Associació Espanyola de Gestors de Flotes d’Automòbils (AEGFA), que va atorgar a Aigües de Barcelona el Premi al gestor de flotes de l’any 2018, el Premi a la formació i educació de l’usuari de flota i el Premi a la iniciativa empresarial per a una flota ecològica.