El blog de Aigües de Barcelona

Donde podrás estar al día de todas las novedades sobre tu agua

Blogs

The Zone of Hope repta els escolars a desenvolupar iniciatives disruptives per lluitar contra el canvi climàtic durant el #TZOHChallenge

El repte vol conscienciar sobre la gestió sostenible dels recursos i l’economia circular

Ja s’ha obert el termini d’inscripció per apuntar-se al repte que Aigües de Barcelona i The Zone of Hope, l’experiència de realitat virtual que tracta sobre els efectes del canvi climàtic, proposen a estudiants perquè treballin en solucions en relació amb el canvi climàtic i la sostenibilitat.

#TZOHChallenge pretén que els joves desenvolupin iniciatives disruptives i creatives al voltant de la gestió sostenible i responsable dels recursos en els seus centres educatius, per lluitar contra el canvi climàtic. El repte tindrà una duració de 60 dies, durant els quals hauran de crear solucions innovadores al repte plantejat.

El programa #TZOHChallenge tindrà un màxim de 50 equips, units per la seva passió pel medi ambient, la sostenibilitat, la innovació, la tecnologia i el prototipatge, amb una desena de mentors especialitzats en business, innovació i sostenibilitat, que acompanyaran els participants i els donaran suport al llarg de tot el programa.

Les inscripcions s’han de realitzar a través del formulari online que trobeu aquí fins al dia 15 d’octubre de 2019, quan es tancarà el procés d’inscripció. El termini per presentar projectes acabarà el dia 13 de novembre. D’entre tots, s’escolliran quatre finalistes, als quals es donarà accés a prototipatge i formació per poder exposar el projecte durant la jornada de presentació, anomenada DemoDay.

L’equip guanyador rebrà l’acompanyament en el desenvolupament del projecte i finançament fins a 13.000 euros per implementar la solució guanyadora al centre educatiu corresponent.

Els integrants de l’equip han de pertànyer al mateix centre educatiu però no han de ser necessàriament del mateix curs i aula, de manera que es poden formar també equips de diferents edats. De fet, l’únic requisit és que aquests alumnes cursin des de segon d’ESO fins a segon de Batxillerat (13 a 18 anys).

Calendari #TZOHChallenge:

  • Inscripcions: de l'1 d'octubre 15 d’octubre de 2019

  • Kick-Off: 17 d’octubre de 2019

  • Termini lliurament de candidatures 13 de novembre de 2019

  • Valoració de candidatures: del 13 de novembre al 20 de novembre de 2019

  • Preselecció de finalistes: 20 de novembre de 2019

  • Taller de comunicació i Elevator Pitch: 27 de novembre de 2019

  • Fase de comunicació i prototipatge: del 20 de novembre al 3 de desembre de 2019

  • Taller de prototipatge: 3 de desembre de 2019

  • Demo day 16 de desembre de 2019

Molta sort!

Per a més informació: desenvolupamentsostenible@aiguesdebarcelona.cat

Accedeix al formulari d’inscripcions.
Descarrega’t aquí les bases legals del concurs.
Conneix la nostra política de privacitat.