El blog de Aigües de Barcelona

Donde podrás estar al día de todas las novedades sobre tu agua

Blogs

La nova Àrea de Clients del web, una millor experiència digital

A Aigües de Barcelona, sempre hem mantingut la nostra vocació de servei i el compromís amb l’excel·lència en l’atenció al client. Per això, per tal d’oferir una experiència d’usuari senzilla, clara i intuïtiva, hem millorat la home i l’Àrea de Clients del web. 

L’Àrea de Clients és el portal telemàtic que permet fer les gestions més habituals del contracte: consultar les factures i rebre un avís amb informació del consum i l’import de cada nova factura, així com configurar els avisos en qualsevol moment per ajustar-los a les necessitats de cada client.

Des del mes d’abril, el portal ha millorat tant l’aspecte gràfic com l’accés a la informació de consums i gràfics de telelectura. També s’han ampliat les formes de pagament de factures, i s’ha afegit el pagament per Bizum.

Un tret remarcable del projecte és que la nova àrea privada s’ha testejat pels mateixos clients, que han participat en la concepció i la fase de proves.

 

Novetats en la factura digital

Per entendre millor els conceptes de la factura i l’evolució del consum, la factura digital ara és més visual i inclou explicacions detallades de cada concepte amb gràfics que mostren l’evolució del consum facturat i en temps real en funció de si es disposa o no de telelectura. Així, a la factura i a l’àrea personal hi podràs trobar:

  • Major detall dels conceptes de la factura, amb explicacions precises que permeten entendre a què correspon cada import.
  • Gràfics del consum horari.
  • L’evolució del consum dels últims 3 anys.
  • Gràfics gairebé en temps real del consum diari (amb telelectura).

 

La gestió dels contractes

L’assignació i desassignació de contractes que el client vol visualitzar o gestionar estarà disponible en el cas del servei amb multicontracte. Això facilita la visualització de les dades a l’àrea de client i la gestió dels tràmits.

A més, a partir d’ara, també es podrà adjuntar una fotografia, que facilitarà la introducció de la lectura en cas de baixa de subministrament.

 

Més sostenible

L’Àrea de Clients del web, més enllà de les millores i facilitats que suposa pel que fa als tràmits i la consulta de dades, contribueix a la sostenibilitat del medi ambient ja que permet fer consultes i operar de forma digital, sense necessitat de desplaçar-se i estalviant recursos.

 

Dona’t d’alta a l’Àrea de Clients i activa la factura digital

Entra a la teva Àrea de Client