null Aigües de Barcelona participa al Fòrum Futur Civil de la UPC per contribuir a la formació i ocupació del jovent universitari

Aigües de Barcelona ha participat avui en el Fòrum Futur Civil que se celebra a l’Escola de Camins de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), en el qual la companyia vol consolidar el sector de l’aigua com una oportunitat per a l’ocupació de qualitat dels estudiants.

Rubén Ruiz, director general d’Aigües de Barcelona, ha presentat la companyia en la XXIV edició del Fòrum Futur Civil, destacant l’aposta de la companyia “per treballar, a través del diàleg i la proximitat amb els nostres grups de relació, per les persones, fent de les ciutats un millor lloc per viure”. Per això, “l’aliança amb el món universitari és fonamental per impulsar el talent, generar noves oportunitats de futur i contribuir a l’ocupació de qualitat dels joves estudiants”. En aquest sentit, “el talent dels estudiants avui presents aquí és molt necessari per contribuir al nostre propòsit i a unes ciutats més verdes i sostenibles, que situïn les persones en el centre”, ha indicat.

La presentació d’Aigües de Barcelona ha comptat també amb les intervencions de Rebeca Marín, directora d’Organització i Recursos Humans, qui ha donat les claus del nou model de treball i de la transformació cultural que s’està duent a terme en el si de l’empresa; i les de Núria Roigé, coordinadora d’inversions de transport, i Luis Ruiloba, responsable d’operacions de xarxa, que han explicat la seva experiència des de l’etapa universitària a l’Escola de Camins fins a la seva incorporació a la plantilla d’Aigües de Barcelona. Unes intervencions que han presentat la companyia com una oportunitat per formar-se en el sector de l’aigua i aconseguir una ocupació de qualitat.

La companyia participarà, a més, en la segona jornada del Fòrum, on es durà a terme el tradicional networking, com a primer contacte entre empreses i estudiants per donar-se a conèixer i trobar els interessos comuns, amb entrevistes posteriors. 

El Fòrum Futur Civil sorgeix com a un projecte de l’Escola de Camins per impulsar la relació amb les empreses i institucions de l’entorn, amb la voluntat de cercar interessos comuns i treballar plegats per a la millor formació dels futurs enginyers i enginyeres de camins. És, doncs, una oportunitat única per conèixer el talent jove format a l’Escola.