null Aigües de Barcelona i l’Ajuntament de Sant Feliu del Llobregat renoven la seva aliança per no deixar ningú enrere

Felipe Campos, conseller delegat d’Aigües de Barcelona, i Lidia Muñoz, alcaldessa de Sant Feliu de Llobregat, han signat avui la renovació del protocol per afrontar l’emergència en l’àmbit de la pobresa energètica, que dona continuïtat al signat al juliol del 2017. L’objectiu del protocol és fixar el procediment per garantir el subministrament d’aigua a qui no el pugui pagar per manca de recursos econòmics, en aplicació de la Llei 24/2015, de mesures urgents per a afrontar l’emergència en l’àmbit de l’habitatge i la pobresa energètica.

Felipe Campos ha agraït el compromís conjunt amb l’Ajuntament de Sant Feliu, tot destacant “l’impuls de l’acció social, amb projectes com l’A-Porta o l’ONA, dirigits a reduir les desigualtats i promoure una societat més justa”. Per la seva part, l’alcaldessa de Sant Feliu, ha destacat “la necessitat de mantenir el diàleg continu i la proximitat amb la companyia per tal de garantir l’accés a la ciutadania d’un recurs tant essencial com l’aigua”. 

El protocol per afrontar l’emergència en l’àmbit de la pobresa energètica ja s’ha signat amb els 23 consistoris metropolitans on Aigües de Barcelona està present: a més de Cornellà, Sant Adrià de Besòs, Begues, Esplugues, Sant Joan Despí, Sant Climent, el Papiol, Santa Coloma de Cervelló, Torrelles, Montcada i Reixac, Castelldefels, Viladecans, Sant Feliu, Sant Just, Montgat, Gavà, Pallejà, Santa Coloma de Gramenet, Sant Boi, l’Hospitalet, Badalona, Barcelona i Cerdanyola. Aquest protocol posa de manifest el compromís de la companyia amb la ciutadania, fonamentalment, amb les famílies en situació de vulnerabilitat.