null Suma't al repte: contribueix a una mobilitat més respectuosa amb el medi ambient!

Aigües de Barcelona se suma a la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2017, que se celebra del 16 al 22 de setembre a Catalunya amb l'objectiu de promoure hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables, millorar la qualitat de l'aire i reduir la contaminació.

En el marc d'aquest setmana, la Generalitat de Catalunya lliurarà properament a Aigües de Barcelona el Distintiu de garantia de qualitat ambiental en reconeixement a la flota de vehicles 100% elèctrics i a la gestió ambiental sostenible i respectuosa amb el medi ambient que duu a terme la companyia en la seva activitat diària. A finals d'aquest any el 100% de la flota de vehicles electrificables de l'empresa, fins a 132, funcionarà amb energia verda, el parc de vehicles elèctrics més gran de l'àrea metropolitana.

A més, Aigües de Barcelona durà a terme  amb diverses activitats en el marc del Pla de mobilitat sostenible dins del projecte Aigües 2020. Així, s'explicarà aquest projecte en els plafons setmanals i es duran a terme sessions de conscienciació en seguretat viària laboral impartides per la Guàrdia Urbana a Collblanc. Suma't al repte: desplaça't a peu, amb bicicleta, transport públic o vehicle elèctric i contribueix a una mobilitat respectuosa amb el medi ambient!