null Aigües de Barcelona fomenta el compromís climàtic per avançar cap a un planeta més verd i habitable

Uns 140 treballadors i treballadores d’Aigües de Barcelona participen, des del dia 28 de setembre i fins a finals d’aquest mes, als tallers virtuals participatius “Comprenem per actuar pel clima”, a través dels quals la companyia vol sensibilitzar sobre l’acció a favor del clima.

Aigües de Barcelona és una empresa compromesa a treballar activament per afrontar l’emergència climàtica en la qual ens trobem immersos. En aquest sentit, un dels objectius que la companyia s’ha fixat, en el marc de la seva adhesió als compromisos d’acció climàtica de la Generalitat de Catalunya, és el de treballar en la “divulgació i el foment del compromís climàtic” tant entre el talent intern com extern. 

El taller participatiu “Comprenem per actuar pel clima”, que imparteix la Direcció de Transició Ecològica i Justa, liderada per Xavier Bernat, vol difondre entre els treballadors i treballadores els vincles causa-efecte del canvi climàtic i el seu coneixement per poder generar accions de mitigació i adaptació, tant individuals com col·lectives. Aquesta acció de capacitació i sensibilització vol convidar a la reflexió de prop de 140 persones d’Aigües de Barcelona per contribuir a intensificar la seva aportació a un canvi de paradigma en relació amb el clima, des del coneixement, la responsabilitat i la generació de valor compartit. Amb l’esforç de cadascun de nosaltres, avancem en la lluita col·lectiva per un planeta més sostenible i habitable per a tothom!