Sol·licitud de patrocini Aigües de Barcelona, S.A. 2023 

Sol·licitud de patrocini Aigües de Barcelona, S.A. 2023

Adjunteu aquí els documents que considereu oportuns
Informació protecció dades personals:

Informació bàsica sobre protecció de dades personals:

Responsable del tractament

AIGÜES DE BARCELONA, EMPRESA METROPOLITANA DE GESTIÓ DEL CICLE INTEGRAL DE L'AIGUA, S.A. (en endavant, “AIGÜES DE BARCELONA”)

Finalitats

Valorar la idoneïtat de la seva proposta i, en cas de reunir les condicions gestionar la seva sol·licitud per tal de subscriure el corresponent pre-contracte, contracte o conveni que reguli i formalitzi les condicions del patrocini, mecenatge i/o col·laboració acadèmica sol·licitat.

Legitimació

Existència d’una relació pre-contractual, contracte o conveni (sol·licitud de patrocini, mecenatge i/o col·laboració acadèmica, d’acord amb les condicions que regeixen per al seu atorgament ).

Destinataris

Les seves dades personals seran comunicades a tercers, si cal, per donar compliment a les obligacions legals que corresponguin en cada cas.

Drets dels interessats

Té dret a accedir, rectificar i suprimir les seves dades, així com exercir altres drets, com es detalla en la informació addicional sobre protecció de dades personals.

Informació addicional

Pot obtenir més informació sobre el tractament de les seves dades personals en el següent enllaç.

Política de privacitat patrocinis

Accepto la política de privacitat
L'aprovació del patrocini resta subjecta a valoració d'acord amb la Política de Patrocinis i la Política Pressupostària d'Aigües de Barcelona. La sol·licitud s'ha de rebre amb un mes d'antelació a la data del patrocini. Veure política de privacitat > https://www.aiguesdebarcelona.cat/ca/web/ab-corporativa/politica-de-privacitat