null Aigües de Barcelona col·labora amb l'Ajuntament de l'Hospitalet i Xaloc per fomentar l'ocupació de dones en situació de vulnerabilitat

Nuria Marín, alcaldessa de l'Hospitalet, Ramon Homs, director del centre cultural i esportiu Xaloc, i Ignacio Escudero, director general d'Aigües de Barcelona, han signat el conveni de col·laboració per a la formació i inserció laboral de dones en situació de vulnerabilitat.

En virtut d'aquest acord, les 15 persones, preferentment dones, en situació de vulnerabilitat seleccionades en el programa, (subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya), faran pràctiques de formació amb compromís de contractació en el muntatge i manteniment de xarxes d'aigua.

La formació es durà a terme al centre cultural i esportiu Xaloc, i consta de 460 hores amb 80 hores de pràctiques en empreses. Posteriorment, Aigües de Barcelona assumirà el compromís de contractació, per un període de 6 mesos, d'un mínim del 60% dels alumnes que superin el programa. El programa s'iniciarà aquest mes de desembre i finalitzarà a l'octubre de 2018.

Amb aquest conveni, Aigües de Barcelona referma la seva voluntat per la igualtat d'oportunitats entre dones i homes, i recull els objectius inclosos en el Pla d'Igualtat d'incrementar la participació de la dona a l'empresa i ampliar la seva presència en els oficis i treballs en els quals no es troba suficientment representada.