Actualitat

El projecte millorarà les oportunitats laborals dels participants per trobar feina en rols de manipulació i peonatge en el sector industrial local

Avui s’ha presentat a l’Agròpolis de Viladecans el projecte Agreen, una iniciativa d’innovació d’Aigües de Barcelona que demostra de la mà de la Universitat Politècnica de Catalunya i Cetaqua, el potencial de l’ús directe de l’aigua regenerada en l’agricultura a l’entorn metropolità, per tal de reduir la dependència de recursos hídrics convencionals. La jornada ha estat inaugurada pel tinent...

La companyia va aprofitar la jornada per presentar el nou Pla d’Acció Social 24-26 que inclou, a través de les aliances publicoprivades i socials, programes de millora de l’ocupabilitat i projectes de millora del benestar i la salut mitjançant l’ús sostenible de l’aigua. 

El projecte Observe, liderat per Aigües de Barcelona i Cetaqua, posa en valor l’aigua com a indicador de la salut poblacional en base a dades socioeconòmiques en obert i l’'explotació de dades del cicle urbà de l’aigua, sempre a través de la col·laboració amb institucions de l’àmbit sanitari.

Aigües de Barcelona ha reunit avui una vintena d’organismes de consum per tal de dialogar i enfortir les aliances amb la voluntat de reforçar l’atenció als nostres clients, i contribuir així a millorar la qualitat de vida de les persones, especialment les que més ho necessiten.

Aigües de Barcelona i la Gasol Foundation han signat l’aliança per desplegar el projecte SISME, amb el qual promouran els hàbits saludables entre infants d’escoles en entorns d’alta complexitat, fent especial èmfasi en els beneficis de la hidratació i la importància del consum d’aigua de l’aixeta per promoure la salut en la infància.

Aigües de Barcelona i el Barcelona Open Banc Sabadell col·laboren un any més per refermar la sostenibilitat del torneig Conde de Godó i reduir-ne les emissions i la petjada hídrica. En aquesta edició, Aigües de Barcelona instal·larà punts d’aigua de l’aixeta i repartirà ampolles reutilitzables per contribuir a la reducció de residus. El torneig estrena un nou sistema de reutilització...

14 ajuntaments metropolitans, la Diputació de Barcelona i l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) han participat en el III Fòrum de Diàleg amb els Serveis Socials, organitzat per Aigües de Barcelona amb l’objectiu de reforçar el diàleg, la cocreació i el treball en comú en l’atenció a les persones en situació de vulnerabilitat.