El projecte Regreen, que promou l’ús d’aigua regenerada a l’entorn urbà, i el projecte social d’alfabetització Punt TIC del programa Digitalitza’t de L’H6.0 són les iniciatives guardonades per la seva contribució als ODS 11 i 4, respectivament.  Els Reconeixements go!ODS, impulsats per la Red Española del Pacto Mundial i la Fundación Rafael del Pino, distingeixen iniciatives innovadores...

El president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, i el conseller d’Acció Climàtica de la Generalitat, David Mascort, han visitat la nova infraestructura amb el vicepresident d’Aigües de Barcelona, Ciril Rozman, i altres directius de la companyia. 

L’Aigües de Barcelona Data Challenge és una iniciativa impulsada per Aigües de Barcelona que pretén potenciar l’ús de les dades agregades de telelectura recopilades com a eina clau per fer front als reptes actuals.

El Fòrum de Diàleg amb la societat 2023, celebrat a la Central Cornellà, enforteix la col·laboració i el diàleg entre Aigües de Barcelona i les associacions i entitats ciutadanes. A l’acte, la companyia ha rebut la certificació que l’acredita com a organització compromesa amb les persones grans per la seva proposta especialitzada i ajustada a les necessitats del col·lectiu sènior.

Aigües de Barcelona ha signat aquest matí el conveni amb el Consorci d’Educació de Barcelona per millorar la formació professional d’estudiants i treballadors del sector de l’aigua i el medi ambient, amb l’objectiu de contribuir a l’ocupabilitat de qualitat.

Aigües de Barcelona s’ha convertit en entitat certificada per AENOR com a organització compromesa amb les persones grans per les activitats del Cicle Integral de l’Aigua gràcies a la seva proposta especialitzada i adaptada a les necessitats d’aquest col·lectiu.

Aigües de Barcelona i l’Ajuntament de Montcada han celebrat l’acte de cloenda del projecte Inclou-Comerç dins el programa Territori Social, desplegat a la població de Montcada.

El projecte Gavà Circular, fruit de la col·laboració entre Aigües de Barcelona, Cetaqua i l’Ajuntament de Gavà, ha rebut un accèssit en els V Premis BASF d’economia circular en la categoria de millor iniciativa pública. Aquesta iniciativa té com a objectiu desenvolupar i aplicar un model d’economia circular al municipi, i situa Gavà com a referent europeu en sostenibilitat urbana.