La teva factura i consum
Consultar les teves factures
Entendre la teva factura
Tarifes de subministrament
Factura digital
Pagar la factura
Introduir lectura comptador
Telelectura
El teu contracte
Alta de subministrament
Canvi de titular
Tarifes de contractació
Els teus contractes
Les teves dades
Baixa d'un contracte
Autoritzacions
Qualitat de l’aigua i Informació de la teva zona
Cercador qualitat de l'aigua
Bonificacions
Sou més de tres persones a casa?
Necessites facilitats per al pagament d’una factura?
Et trobes en una situació de vulnerabilitat?
Recicles i fas servir els punts verds?
Incidències i reclamacions
Obres i afectacions
Fes una reclamació
Customer Counsel - Defensa del Client
Normativa
Carta de compromisos amb els clients
El teu barri o ciutat
Medi ambient i sostenibilitat
Protegim i afavorim la biodiversitat
Ens adaptem al canvi climàtic
La gestió responsable
Minimitzem el nostre impacte per lluitar contra el canvi climàtic
Objectius de Desenvolupament Sostenible
Idees d’estalvi
Com es gestiona l’aigua
La gestió del cicle integral de l’aigua
Fonts d’abastament
Què fem per tu
Agenda
Educació
Blog
Revista
Campanyes
On podràs estar al corrent de totes les novetats de la teva aigua.
L’art urbà és una de les formes d’expressió més efectives que existeixen i, si hi penses, de les més antigues. Es creu, però, que l’art urbà com el coneixem ara va néixer a la dècada dels anys 60 als Estats Units. En l’actualitat, forma part del paisatge urbà i molts artistes l’usen com a una faceta més del seu portfolio. La normalització d’aquesta disciplina no significa, però, que els seus missatges siguin menys punyents... pensa en Bansky, per exemple.
Els artistes urbans plasmen les seves idees, cadascú amb la seva personalitat i estil, per transmetre missatges que volen fer reflexionar aquells que els gaudeixen, ja sigui de camí a la feina o al supermercat. Aquests artistes són respectats dins de la seva comunitat per la tècnica i la capacitat d’observació del món que els envolta.
El projecte WaterWall va néixer ara fa un any quan es buscaven formes d’evitar les pintades a les façanes d’instal·lacions d’Aigües de Barcelona. De la mà de Rebobinart, que treballa en com desestigmatitzar aquesta disciplina i que vol dinamitzar l’espai públic a través de l’art, i juntament amb una associació del municipi que fa labor social amb infants, es treballa en una instal·lació en concret, a la qual es fa un rentat d’imatge total
En les darreres setmanes, ha estat el jovent de l’escola d’art EMA —Espai Municipal de les Arts d’Esplugues— qui, juntament amb l’artista Núria Toll, ha pensat en com transmetre el missatge “Tot és aigua, cada gota compta” a les portes del dipòsit de Sant Pere Màrtir d’Esplugues. Gràcies a l’empenta i creativitat dels nens i nenes, l’acompanyament d’educadors en el procés de brainstorming i la plasmació final amb tècniques de grafiti o pintura amb esprai, el resultat és sorprenent.
Núria Toll és coneguda per la seva tècnica força singular, a base de línies rectes i formes geomètriques que formen objectes. Toll s’inspira en la natura i animals salvatges, sempre en tons clars, blaus i grisos. Les portes del dipòsit no en són excepció i queda clara la seva firma personal amb els colors utilitzats i el peix i la tortuga escollits com a centre de l’obra. Gaudeix-la en aquest vídeo!