El blog d'Aigües de Barcelona

On podràs estar al corrent de totes les novetats de la teva aigua.

Blocs

Sempre podràs comptar amb nosaltres

El Dia Mundial de l’Aigua, instituït per Nacions Unides, aquest any posa l’accent en la necessitat que la societat avanci sense deixar ningú enrere, és a dir, sense privar d’allò més bàsic els que passen dificultats.

Aigües de Barcelona està profundament compromesa amb el servei a les persones i amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de Nacions Unides. La companyia va crear l’any 2012 un Fons de Solidaritat, capdavanter en el sector, per atendre la situació de les famílies vulnerables, aquelles que, a causa de la crisi econòmica, no es podien fer càrrec del pagament del rebut de l’aigua.

A més, també ha creat una tarifa social que aplica des de l’1 de gener de 2014 i disposa de bonificacions per a les llars on viuen més de tres persones i les llars amb persones amb disminucions i amb dependència reconeguda.

Al costat de qui més ho necessita... Accés garantit a l'aigua a 22 municipis. Reducció d'un 25% de l'import del servei d'aigua a 14.317 famílies. Condonaciió del deute a 18.825 famílies. Ajornaments i flexibilitat de pagament a 5.134 famílies. Bonificació del consum a 28.552 famílies. Descomptes per a famílies de més de tres membres a 156.501 llars.