Aqualogia

Aqualogia apropa els cicles natural i urbà de l'aigua a escolars d'educació primària, i promou una actitud i un comportaments positius cap al medi ambient a través de la seua participació i interacció.

Més de 125.000 alumnes de tot Espanya i també de Xile ja han participat a Aqualogia. Més de 125.000 alumnes de tot Espanya i també de Xile ja han participat a Aqualogia. Més de 125.000 alumnes de tot Espanya i també de Xile ja han participat a Aqualogia.

Aqualogia consisteix en una sessió lúdica i educativa, de 90 minuts de durada, amb continguts que formen part de l'assignatura de Medi Ambient. L'alumnat descobrirà amb recursos interactius i tallers, a través de cinc personatges virtuals i personal educador, conceptes relacionats amb l'aigua i la preservació d'aquest recurs escàs, i aprendrà a responsabilitzar-se de fer-ne un bon ús mitjançant tecnologies participatives. El programa té una extensió als hospitals per als infants ingressats.

Aqualogia és gratuït i es porta a terme a les escoles dels municipis on és present Aigües de Barcelona i altres companyies d'Agbar.

Telèfons de contacte: 93 342 35 36

Correu electrònic: serveiseducatius@aiguesdebarcelona.cat

 

Poster Aqualogia - El cicle urbà de l'aigua

Triptic Aqualogia

Formulari d'inscripció