Espai Aigua

L’ésser humà sempre ha organitzat la seva vida al voltant de l’aigua com a motor del desenvolupament. La dependència d’aquest recurs va obligar a crear l’anomenat cicle antròpic de l’aigua: captar-la del medi natural, adequar-la per al nostre ús, transportar-la on la necessitem i retornar-la al medi.

Però el constant augment de la població en zones urbanes ha convertit aquesta tasca en un repte. La creixent demanda d’aigua i la seva també creixent escassetat ens empeny a reinventar el cicle, apostant per la innovació, l’estalvi i la reutilització.

A aquest repte dediquem l’Espai Aigua, un esdeveniment itinerant en el qual pots descobrir el cicle antròpic de l’aigua i com, entre tots, podem tenir cura d’aquest recurs tan valuós. Consulta el calendari i vine a gaudir de jocs d’aigua dirigits a infants de 3 a 12 anys, moltes sorpreses i un regal només per venir.

Activitats dins l’Espai Aigua


Tot un repte! Seràs capaç d’omplir d’aigua una rentadora, un got, una olla i una pica sense deixar caure ni una gota? Vine a provar-ho!

Vols descobrir com funciona el subministrament d’aigua en una ciutat? Vols saber què passa quan obres una aixeta? Amb aquest joc, les seves tauletes i la realitat augmentada, ho sabràs tot i et divertiràs com mai.

Tot un conjunt de canonades esperen que facis el teu disseny i quan el tinguis… l’aigua farà el seu camí del pou a la teva llar! Vine!

T’hi esperem!

Ajuda’ns a reciclar residus mentre et diverteixes atrapant boletes d’una piscina amb aigua en moviment!

Capbussa’t en un espai on descobriràs un ventall de jocs ben divertits, als quals podràs jugar amb només una mica de xipolleig.

Calendari de l’Espai Aigua