El blog d'Aigües de Barcelona

On podràs estar al corrent de totes les novetats de la teva aigua.

Blocs

Agenda AB2030: per un futur sostenible

Crear valor social, ambiental i econòmic. Aquest és l’objectiu de l’Agenda Aigües de Barcelona 2030, el pla estratègic que ha de guiar l’activitat de la companyia la pròxima dècada. Basat en un procés col·laboratiu i de cocreació que determini quines són les accions i projectes més importants a desenvolupar a curt, mitjà i llarg termini. Totes pensades des de la implicació en el nostre entorn, per contribuir a resoldre els problemes socials i ambientals de la Barcelona metropolitana. Un repte amb la mirada posada en els propers deu anys: per millorar com a companyia i per ajudar a millorar el nostre entorn. 

Per un desenvolupament sostenible, on el creixement vagi de la mà amb la sostenibilitat i amb la protecció del nostre entorn. Aprofundint i consolidant la nostra posició de referent mundial en la gestió integral del cicle de l’aigua, però compromesos amb les persones i ajudant a garantir-ne el benestar social. Treballant en xarxa, perquè sabem que el ‘nosaltres’ sempre guanya el ‘jo’.

En l’ADN d’Aigües de Barcelona està també l’aposta per l’equitat i la millora de la qualitat de vida de la ciutadania. És per això que, davant les incerteses que ha generat la crisi del coronavirus, proposem un gran pacte social basat en tres grans pilars: solidaritat, ocupació de qualitat i economia verda.

Barcelona està cridada a esdevenir un gran pol europeu d’activitat econòmica i innovació tecnològica, que pot convertir-la en la ciutat líder en sostenibilitat i nous models de governança. En som conscients, i per això, apostem decididament perquè això es faci realitat. És per aquest motiu que la nostra aposta per la innovació, la investigació i el coneixement és més decidida que mai.

Les persones, la ciutat i el medi. O dit d’una altra manera, l’equitat, l’entorn i l’ecologia. Tres vectors que guiaran l’actuació de la nostra companyia en els propers anys. En un món on tot canvia, ens consolidem en els nostres valors per avançar cap a un futur millor per a nosaltres i per a la ciutadania.