null Aigües de Barcelona participarà en la 9a Cursa Nocturna SPORT Ciutat de l'Hospitalet

Aigües de Barcelona participarà en l'edició d'enguany de la cursa nocturna de l'Hospitalet amb la instal·lació de punts d'avituallament al llarg del recorregut i l'organització durant el cap de setmana de la Festa d'Aigües, amb jocs per als més petits.

La 9a Cursa Nocturna SPORT Ciutat de L'Hospitalet tindrà lloc el dissabte 14 d'abril a les 20.30 hores als voltants de la plaça d'Europa i del Districte Econòmic, en el marc de les Festes de Primavera de la plaça d'Europa, amb dos recorreguts, un de 5 quilòmetres i un altre de 10, per un circuit urbà accessible per a tothom. Aquest any, un euro de cada inscripció anirà destinat al projecte Fitxa Talent! de l'Institut d'Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL), amb l'objectiu d'ajudar els joves investigadors.

Aigües de Barcelona participarà en la cursa amb la instal·lació de dos punts d'avituallament. Aquesta acció posa de manifest el compromís de la companyia amb la reducció de residus i la protecció del medi ambient, així com amb el foment dels hàbits saludables. L'objectiu és, a més, estendre el consum d'aigua de l'aixeta, un dels productes alimentaris més controlats del món, el qual els ciutadans de l'àrea metropolitana de Barcelona poden consumir amb tota tranquil·litat. No en va, Aigües de Barcelona duu a terme més de mig milió de controls de qualitat l'any i disposa d'un dels laboratoris més avançats d'Europa. A l'Hospitalet, l'aigua passa prop de 176 controls analítics a la xarxa de distribució cada any abans d'arribar a les llars.

Els participants i els visitants de la cursa també podran gaudir durant aquell cap de setmana de la Festa d'Aigües, l'activitat itinerant d'Aigües de Barcelona amb jocs per als més petits, la qual divertirà a tota la família i els permetrà descobrir el cicle integral de l'aigua i conscienciar-los sobre la necessitat de fer un bon ús d'un recurs tan escàs.

Més informació a http://cursanocturnalh.cat/