Aliances per assolir els objectius 


Seguint les directrius de l’Agenda 2030 de les Nacions Unides per al desenvolupament sostenible, Aigües de Barcelona treballa, conjuntament i des de les aliances, per tenir cura del planeta, millorar la qualitat de vida de les persones, garantir la prosperitat econòmica i el treball digne i, finalment, avançar cap a un món més pacífic, just i amb institucions més responsables.

Entenem que només des de la implicació i el treball conjunt d’empreses, administracions, entitats socials i mediambientals, ciutadania i comunitat educativa i científica serà possible generar visions de futur compartides i acords ferms i amb capacitat transformadora.

En aquesta línia, formem part de nombroses associacions públiques i privades i participem en diferents projectes i iniciatives a escala local amb l’objectiu de compartir el nostre coneixement i experiència. Creiem en la força de les aliances per generar més valor i assolir fites més ambicioses.
 

Infografia ecosistema aliances 2022

Veure el text descriptiu de la infografia de l'ecosistema d'aliances

Contribució a la societat. Nombre de convenis, projectes, aliances i col·laboracions vigents (London Benchmarking Group, LBG)  2022: 212, 2021: 199 i 2020: 86