Un equip amb talent. Treballa amb nosaltres


Per dur a terme la nostra activitat i assolir els reptes econòmics, socials i ambientals que ens hem proposat, a Aigües de Barcelona disposem d'un equip de professionals altament qualificat.

El desenvolupament de les persones, la innovació, el diàleg i la formació són factors clau a l'hora de gestionar el capital humà de la companyia per tal d'afavorir el talent en un entorn de treball saludable, igualitari i divers.

 

infografia la nostra plantilla 2022

Veure el text descriptiu de la infografia la nostra plantilla 2022 

 

A Aigües de Barcelona tenim un pla d'igualtat d'oportunitats que assegura el tracte no discriminatori, just i imparcial en tots els àmbits de l'organització. Els nostres objectius en aquest àmbit són els següents:

 • Consolidar, en la cultura interna, el valor de la igualtat entre dones i homes.
 • Progressar en la presència equilibrada de dones i homes en l'organització.
 • Garantir l'accés igualitari a la formació interna.
 • Promoure la igualtat retributiva de dones i homes.
 • Sostenir, en la cultura de l'organització, el valor de l'equilibri de les diferents esferes de la vida.
 • Consolidar, de manera transversal, els criteris de comunicació inclusiva i no sexista.
 • Vetllar per un entorn saludable i lliure de riscos amb perspectiva de gènere.
 • Assegurar un entorn de treball lliure d'assetjament. 

La salut i la seguretat són cabdals per construir un entorn de treball orientat al benestar de les persones. Per aquest motiu, apostem per un canvi cultural en tots els àmbits de l'organització, per assolir la màxima seguretat i benestar de les persones treballadores, més enllà de les accions de compliment legal. La implicació i el compromís de tota la plantilla, i sobretot, de la representació d'aquesta són elements clau per aconseguir els objectius fixats.

 • 11.228 hores impartides de formació de seguretat i salut laboral.

 


El voluntariat corporatiu a Aigües de Barcelona contribueix a fomentar la unió entre l'equip humà i a incrementar la motivació, la satisfacció i l'empatia    , de manera que aconseguim talent compromès.

Des del voluntariat, organitzem i participem en accions de voluntariat alineades amb l’estratègia de l’empresa, el nostre Pla director d’acció social i els Objectius de Desenvolupament Sostenible definits per les Nacions Unides.

Voluntariat social

 • Coach amb la Fundació Èxit. Iniciativa de voluntariat corporatiu que pretén orientar i motivar joves en situació de vulnerabilitat social que provenen d’una experiència de fracàs escolar a través del coaching, orientant-los i motivant-los perquè continuin amb la seva formació.

 • Mentoria Alumni Beques Joves Talents. Mentoria per orientar i desenvolupar el màxim potencial dels joves becats que ja s’han graduat, tant a nivell personal com professional.

 • Ajudant els que ajuden. Conveni amb la Federació Catalana de Voluntariat Social per oferir coneixements i pautes a seguir a través de píndoles formatives per millorar la seguretat i salut de les persones voluntàries de les entitats de l’FCVS.

Voluntariat ambiental

 • BiObserva. Voluntariat d’observació d’aus en col·laboració amb l’Institut Català d’Ornitologia.
 • Neteja Fons Marí. Voluntariat de neteja ambiental en col·laboració amb la Federació Catalana d’Activitats Subaquàtiques.

Si estàs buscant fer un salt en la teva carrera professional i formar part d’un projecte compromès amb les persones i el planeta, no t’ho pensis més i suma’t a la transformació ecològica!

Si vols formar part d’Agbar envia el teu CV a: unete@agbar.es