Dinapsis per a l'impuls de ciutats intel·ligents


Des d'Aigües de Barcelona, volem crear ciutats més resilients, sostenibles i intel·ligents, on es tingui cura de la salut de les persones i del medi. I amb aquest objectiu, hem desenvolupat el Dinapsis Barcelona, un centre de transformació digital que ajudarà a trobar solucions i donar resposta als principals reptes ambientals i socials de les ciutats, mitjançant l'ús intel·ligent de les dades, com a eix vertebrador per a la presa de decisions.


El Dinapsis d’Aigües de Barcelona està integrat per un hub operatiu, que inclou un centre planificador, un pool d'experts orientat a la presa de decisions tècniques de manera centralitzada i un centre de control; una suite de Serveis Digitals com a eix vertebrador de la transformació digital, i un espai per a la cocreació i les aliances orientat a promoure la innovació davant dels principals reptes socials i ambientals.

Aquest centre forma part de la xarxa Dinapsis promoguda per Agbar. Una xarxa dirigida a buscar solucions per a la transformació digital de la gestió de l'aigua amb l'objectiu de donar resposta als principals reptes ambientals i socials, des de la innovació, el coneixement i la tecnologia i les eines digitals, i sempre en el marc dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides. 

Dinapsis d'Aigües de Barcelona neix com a part de la xarxa de hubs de transformació digital per a la gestió de l'aigua, la salut ambiental i la transició ecològica, promoguda per Agbar.