Proximitat


Fomentem el diàleg amb els principals grups de relació locals, en totes les ciutats on estem presents, amb l’objectiu de generar valor per a tots ells. Vertebrem la nostra estratègia en l’escolta activa dels diferents grups de relació, un dels fonaments de la continuïtat i sostenibilitat de l’excel·lència del servei. És clau incorporar les necessitats i expectatives dels grups de relació al disseny dels plans estratègics.


Processos de diàleg i cocreació


El 2022 s’han dut a terme 42 processos de cocreació amb els grups de relació.

infografia processos diàleg i cocreació 2022Veure text descriptiu de la infografia dels processos de diàleg i cocreació de 2022


A més, impulsem accions de proximitat amb la ciutadania i altres grups de relació per estar més a prop de la ciutadania amb accions de caire social i ambiental, de sensibilització o per fomentar la hidratació en esdeveniments esportius. 

  • Curses i esdeveniments esportius: patrocini de 19 esdeveniments esportius locals amb punts d'avituallament d'aigua, opció de càrrega de cantimplores i gots compostables.

  • Espai Aigua: esdeveniment itinerant dirigit a infants de 3 a 12 anys en el qual poden descobrir el cicle antròpic de l’aigua i la necessitat de tenir-ne cura.

  • Exposició Aigua itinerant en diferents municipis que sensibilitza sobre el consum i ús responsable de l’aigua.

  • Regreen: hort hidropònic regat amb aigua regenerada que vol demostrar el potencial de l’aigua regenerada per a l’entorn urbà. 

  • Marató de TV3: des de l’any 2016 estem presents a la Marató de TV3 i Catalunya Ràdio repartint ampolles i gots compostables per a voluntaris, col·laboradors i convidats.