null Aigües de Barcelona participa a l’EIC Hub Visit

Aigües de Barcelona ha participat a l’EIC Hub Visit, un esdeveniment organitzat per ACCIÓ -Agència per la Competitivitat de l’Empresa i l’European Innovation Council (EIC) per promoure la innovació. Es tracta d’una visita virtual a ciutats europees que destaquen pel seu ecosistema innovador. A través d’aquesta iniciativa, es vol reforçar la relació entre companyies innovadores i diferents start-ups i pimes europees.

Aigües de Barcelona ha estat escollida com a empresa que reflecteix el caràcter innovador de la ciutat. Per això, durant la presentació de projectes, s’han explicat als emprenedors interessats alguns projectes de la companyia, com el Tech4Climate, programa de col·laboració amb l’acceleradora d’impacte Ship2B, i l’Start4Big, una iniciativa conjunta amb altres corporacions com CaixaBank, Naturgy, SEAT i Telefónica per a la realització de proves pilot amb start-ups en funció d’uns reptes comuns definits per tots els socis. 

No és la primera vegada que Aigües de Barcelona és protagonista d’un acte de l’European Innovation Council. Al novembre del 2018, va acollir el Corporate Day, on diferents start-ups i pimes exposaven els seus projectes a les seus de grans companyies.