null Aigües de Barcelona a la cursa de la Mercè 2019

Aigües de Barcelona, l’Ajuntament de Barcelona i l’Institut Barcelona Esports han signat avui, dijous 19 de setembre, el conveni de patrocini de la 41ena edició de la cursa de la Mercè 2019, que tindrà lloc el proper diumenge 29 de setembre.

Aigües de Barcelona estarà present als diferents punts d’avituallament del recorregut, oferint aigua en gots totalment compostables als corredors. A més, els 400 voluntaris que vetllaran per l’èxit de la cursa obtindran una cantimplora com a obsequi.

A l’acte de signatura han assistit David Escudé, regidor de l’Ajuntament de Barcelona; Susana Closa, Gerent de l’Institut Barcelona Esports i Ignacio Escudero, director general d’Aigües de Barcelona.

La Cursa de la Mercè recorre un circuit de 10 quilòmetres per alguns dels punts més emblemàtics de la ciutat. En l'edició d'enguany, la inscripció a la cursa continua sent de 5 euros en concepte d'aportació solidària per a diverses entitats i té el suport d’entitats no governamentals com Unicef, Unesco i Moviment per la Pau, entre d’altres.