null Aigües de Barcelona, al costat de La Marató de TV3, dedicada aquest any a la salut mental

Per fomentar els hàbits sostenibles i l’aigua de quilòmetre zero, Aigües de Barcelona repartirà 4.000 cantimplores i 1.000 gots compostables per a les persones voluntàries, els col·laboradors i els convidats de La Marató.

Aigües de Barcelona col·labora un any més amb La Marató de TV3, que anualment organitza la televisió pública catalana per recaptar fons per a diferents causes socials. Enguany, el programa solidari de TV3 i Catalunya Ràdio arriba a la 30a edició i tindrà lloc el diumenge 19 de desembre. Estarà dedicat a la salut mental, uns problemes de salut que afecten una de cada quatre persones en algun moment de la vida, amb un elevat impacte social, sanitari i de la qualitat de vida de les persones afectades i del seu entorn. Aquest és el cinquè any consecutiu que la companyia col·labora en aquest esdeveniment solidari.

Des del seu compromís amb el foment dels hàbits sostenibles i respectuosos amb el medi ambient, Aigües de Barcelona lliurarà 2.500 cantimplores de vidre per a les persones voluntàries que participin en La Marató al recinte Montjuïc de Fira de Barcelona. A més, en aquest espai s’instal·laran uns punts d’avituallament sostenible per poder reomplir les ampolles i les cantimplores. També se’n repartiran 1.500 per a les persones convidades i col·laboradores del programa solidari al Plató de TV3. 
    
Gràcies a la solidaritat de la ciutadania, des del 1992 La Marató ha recaptat més de 215 milions d’euros i ha finançat 949 projectes de recerca, que han beneficiat un total de 9.350 investigadors.