null Repartim aigua de l'aixeta als més de 13.000 participants de la cursa solidària de Sant Joan de Déu

Aigües de Barcelona va repartir més de 23.000 gots reutilitzables a la caminada solidària Magic Line pels turons de Barcelona, organitzada per Sant Joan de Déu, en els cinc punts d'aprovisionament d'aigua corrent que la companyia va instal·lar per aquesta cursa: el turó de la Peira, el turó de la Creueta del Coll, el Tibidabo, Montjuïc i la plaça de la Catedral.

Un any més, el grup d'Hàbits Saludables d'Agbar, format per unes 120 persones, entre treballadors, familiars i amics de totes les edats, van participar a la cursa.

Aigües de Barcelona i la Fundació Agbar van signar respectius convenis amb l'Orde Hospitalari Sant Joan de Déu per col·laborar amb aquesta caminada solidària i no competitiva que organitza aquesta entitat en benefici de les persones més vulnerables.

Els diferents equips, que prèviament es van marcar un repte solidari i van fer activitats de captació de fons per aconseguir-lo, van poder aprovisionar-se d'aigua als cinc punts d'avituallament descrits anteriorment. Tots els diners recaptats es destinaran a l'Obra Social Sant Joan de Déu.

La caminada proposa recorreguts de 40, 30, 20 i 10 quilòmetres, que comencen a Nou Barris, creuen Collserola i es van sumant per acabar junts a la plaça de la Catedral, on tothom va poder gaudir de la festa Magic Line, la trobada de caminadors i barcelonins a l'entorn de la solidaritat. En aquesta edició hi van participar més de 13.100 persones de 925 equips, i s'han aconseguit recaptar més de 330.000 euros, rècord absolut de totes les edicions de la Magic Line.