thumbnail

Des del 19 i fins al 23 de setembre, l’artista Ekosaurio, de la mà d’Aigües de Barcelona, ha pintat un mural a les parets exteriors de l’antiga presó la Model de Barcelona.

thumbnail

Aigües de Barcelona ha participat al Fixing the Future, el festival d’idees i innovació en àmbits com el canvi climàtic, la sostenibilitat, l’educació o l’urbanisme, que s’ha celebrat durant el 16 i 17 de setembre al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB).

thumbnail

Aigües de Barcelona ha estat reconeguda per l’International Water Association (IWA) com a “Climate Smart Utility” per la seva estratègia i accions contra l’emergència climàtica en els eixos d’adaptació, mitigació i lideratge climàtic.

thumbnail

Aigües de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona han signat el conveni de col·laboració en la 44a edició de la Cursa de la Mercè 2022 per a l’avituallament oficial sostenible.

thumbnail

CaixaBank i Aigües de Barcelona han desenvolupat una prova de concepte amb la start-up catalana Validated ID, que ha desenvolupat una solució d’identitat digital descentralitzada basada en tecnologia blockchain.

thumbnail

Aigües de Barcelona i la Confederació d’Associacions Veïnals de Catalunya (CONFAVC), juntament amb tres dels ajuntaments participants (Gavà, Sant Feliu de Llobregat i Viladecans), han fet balanç, en un acte a Barcelona, dels prop de sis anys de col·laboració en el projecte ‘A-porta, acompanyant porta a porta’.

thumbnail

Aigües de Barcelona i Cetaqua, amb l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat, en el seu compromís amb l’acció climàtica i els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), han inaugurat, a la Central Cornellà, l’hort urbà REGREEN, un projecte pilot d’innovació que té com a objectiu demostrar el potencial de l’ús d’aigua regenerada per a l’agricultura hidropònica a l’entorn urbà.

thumbnail

Aigües de Barcelona ha inaugurat avui Dinapsis, el centre de transformació digital que, mitjançant l’ús intel·ligent de les dades com a eix vertebrador per a la presa de decisions, contribuirà a millorar la salut de les persones, el medi i les ciutats.