thumbnail

 La companyia distribuirà aigua regenerada provinent de les estacions depuradores del Baix Llobregat i de Gavà-Viladecans per a usos urbans, com ara la neteja de clavegueram, viària i de contenidors, i el reg de zones verdes

thumbnail

L’itinerari de formació i orientació laboral capacitarà persones de 30 a 54 anys que es troben en risc d’exclusió per treballar en l’economia verda

thumbnail

Aigües de Barcelona i el Barcelona Open Banc Sabadell col·laboren per impulsar el Trofeu Conde de Godó com a referent internacional en la gestió sostenible i el respecte al medi ambient d’un esdeveniment esportiu. 

thumbnail

El programa d’acció social ONA, fruit de l’aliança entre la Creu Roja i Aigües de Barcelona i en col·laboració amb els ajuntaments, aborda la situació de persones amb dificultats laborals o risc d’exclusió social per millorar-ne l’ocupabilitat.

thumbnail

El consorci del projecte europeu LIFE NIMBUS ha celebrat avui la posada en marxa de la planta de producció de biometà a partir de llots de depuradora, que alimentarà un autobús públic a l’àrea metropolitana de Barcelona. 

thumbnail

El programa Green Jobs lliura el certificat de professionalitat a 11 joves que han finalitzat l’itinerari formatiu i d’orientació laboral.

thumbnail

L’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i l’Ajuntament de Molins de Rei, amb la col·laboració d’Aigües de Barcelona, estan treballant en la posada en marxa d’un projecte de restauració ambiental en l’àmbit del riu Llobregat, que busca reutilitzar aigua per recuperar uns antics aiguamolls, actualment secs, augmentar-ne la biodiversitat i millorar-ne el paisatge.

thumbnail

El Laboratori d’Innovació Oberta per a Municipis, impulsat per Aigües de Barcelona i Mobile World Capital Barcelona, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Esplugues de Llobregat, ha finalitzat amb la participació de 6 empreses i start-ups finalistes d’arreu del món.