thumbnail

Aigües de Barcelona ha signat un acord de col·laboració amb la Unió Esportiva Horta i el club de futbol Món Esportiu Sant Adrià. Es consolida així l’aposta de la companyia per l’esport de proximitat com a eina per al foment d’hàbits saludables i de valors com el treball en equip o la solidaritat.

thumbnail

Aigües de Barcelona ha signat un acord de col·laboració amb el Club Natació Sant Andreu, Club Natació Atlètic Barceloneta i Club Esportiu Mediterrani. Es consolida així l’aposta de la companyia pels clubs aquàtics i els esports d’aigua.

thumbnail

L’acord s’emmarca dins del 180 aniversari del mercat i inclou accions com la distribució d’ampolles de vidre, formacions per a paradistes i conferències.

thumbnail

El programa d’atenció a l’emergència derivada de la crisi de la covid-19 beneficiarà un total de 290 persones en situació d’extrema fragilitat. Les ajudes aniran destinades a la compra d’aliments bàsics no peribles, complements alimentaris per a infants i productes d’higiene bàsics

thumbnail

Aigües de Barcelona hi va participar activament amb la publicació d’un pòster amb el títol: “New Concentration Methodology for the Quantitative Detection of Viruses in a Drinking Water Large System”.

thumbnail

La directora d’Innovació i Coneixement d’Aigües de Barcelona, Catalina Balseiro, ha participat en la presentació de l’informe Digital Talent Overview 2020, que analitza la situació i els principals resultats del talent digital a Barcelona. 

thumbnail

Aigües de Barcelona i l’Institut Esteve Terradas de Cornellà de Llobregat han arribat a un acord perquè el proper curs s’imparteixi un cicle formatiu de grau superior al centre en la modalitat de formació dual. Aquest dilluns s’ha signat telemàticament el conveni entre totes dues entitats per tal de formalitzar el Grau Superior en Gestió de l’Aigua.  

thumbnail

Per cuidar-nos, primer hem de cuidar la natura i preservar-ne la rica diversitat. Protegir la biodiversitat i lluitar contra l’escalfament global formen part del mateix esforç per garantir el futur de la planeta. La rica varietat de formes de vida del nostre planeta ens proporciona aigua, aire i aliments, és font de coneixement científic i de medicaments, i contribueix a mitigar els...