thumbnail

El passat 2 d’octubre, el Laboratori d’Aigües de Barcelona va ser convidat a presentar una ponència oral durant la I Jornada Tècnica “Els microplàstics: preocupació emergent a les aigües”. El Director de Qualitat de l’Aigua d’Aigües de Barcelona, Miquel Paraira, va presentar una nova metodologia analítica pionera a l’Estat que, desenvolupada juntament amb el CSIC, permet el control de...

thumbnail

Aigües de Barcelona, l’Institut Barcelona Esports i Bombers de Barcelona han signat avui el conveni de col·laboració pel patrocini de la Cursa del Bombers, que tindrà lloc diumenge 27 d’octubre.

thumbnail

La Cursa de la Mercè, que va tenir lloc ahir 29 de setembre, ha estat una de les més exitoses, i sostenibles que es recorden. En total, més de 12.000 participants -600 més que l’han passat- han completat els 10kms de la cursa, que ha transcorregut per alguns dels carrers més emblemàtics de la ciutat. La cursa ha estat la més sostenible organitzada fins ara, ja que s’han substituït les...

thumbnail

Aigües de Barcelona, l’Ajuntament de Barcelona i l’Institut Barcelona Esports han signat avui, dijous 19 de setembre, el conveni de patrocini de la 41ena edició de la cursa de la Mercè 2019, que tindrà lloc el proper diumenge 29 de setembre.

thumbnail

En aquesta iniciativa col·laborativa de quatre anys de durada participen operadores, centres d’investigació i indústries d’Alemanya, Bèlgica, Espanya, Grècia, Holanda, Israel i Noruega. Aigües de Barcelona és una d'elles.

thumbnail

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, i el president del Consell d’Administració d’Aigües de Barcelona, Àngel Simon, han visitat avui l’exposició de realitat virtual The Zone of Hope, prorrogada fins al novembre després de la seva bona acollida, amb més de 40.000 visites.