thumbnail

Prop de 100 treballadors d'Aigües de Barcelona i del grup van participar ahir com a voluntaris a la Marató de TV3, que enguany està dedicada a la prevenció de les malalties infeccioses.

thumbnail

Ahir al matí el Parc del Fòrum de Barcelona es va tenyir de verd per una causa solidària: la lluita contra el càncer. Prop de 100 corredors d'Aigües de Barcelona, col·laborador principal de la primera edició de la cursa ''En marxa contra el Càncer Barcelona'', van participar en una marxa solidària que va recaptar milers d'euros que es destinaran íntegrament a la recerca oncològica.

thumbnail

Ignacio Escudero, director general d'Aigües de Barcelona, i Nuria Marín, alcaldessa de l'Hospitalet de Llobregat, han signat el protocol per afrontar l'emergència en l'àmbit de la pobresa energètica. L'objectiu del protocol és fixar el procediment per garantir el subministrament d'aigua a qui no el pugui pagar per manca de recursos econòmics, en aplicació de la Llei 24/2015.

thumbnail

Nuria Marín, alcaldessa de l'Hospitalet, Ramon Homs, director del centre cultural i esportiu Xaloc, i Ignacio Escudero, director general d'Aigües de Barcelona, han signat el conveni de col·laboració per a la formació i inserció laboral de dones en situació de vulnerabilitat.

thumbnail

Ignacio Escudero, director general d'Aigües de Barcelona, i Lluïsa Moret, alcaldessa de Sant Boi de Llobregat, han signat el protocol per afrontar l'emergència en l'àmbit de la pobresa energètica. L'objectiu del protocol és fixar el procediment per garantir el subministrament d'aigua a qui no el pugui pagar per manca de recursos econòmics, en aplicació de la Llei 24/2015.

thumbnail

Aigües de Barcelona ha iniciat aquest matí, al Mercat de Sagarra de Santa Coloma de Gramenet, la campanya ''Stop Tovalloletes al vàter'', una iniciativa que vol conscienciar a la ciutadania dels problemes que causa l'abocament de les tovalloletes i productes d'higiene personal al vàter, i obtenir resultats mesurables en termes de reducció de les avaries que provoquen les tovalloletes abocades a...

thumbnail

Aigües de Barcelona ha presentat avui, en el marc de l'Smart City Expo World Congress Síty 2017, el programa d'incubació d'empreses incipients o start-ups que abordin els reptes de l'alimentació dels ciutadans en aquests tres àmbits: hàbits alimentaris saludables, economia circular a l'alimentació, i eficiència a la cadena alimentària.

thumbnail

El Laboratori d'Aigües de Barcelona ha obtingut l'acreditació ISO 17025 per a dues noves metodologies analítiques vinculades al control de la qualitat de l'aigua de consum humà i dels recursos hídrics. Això suposa el màxim reconeixement internacional que actualment es pot atorgar a un laboratori d'anàlisi.