Actualitat

Aigües de Barcelona ha aconseguit ampliar la certificació de continuïtat ISO 22301 a l’àmbit d'Ecofactories, Col·lectors i Atenció als Clients, a banda de mantenir la certificació dels àmbits que ja tenia: Producció, Transport i Distribució. Amb aquesta ampliació de l’abast s’ha assolit la certificació de tot el Cicle Integral de l’Aigua i Atenció als Clients.

Aigües de Barcelona i la Confederació d’Associacions Veïnals de Catalunya (CONFAVC) han celebrat la graduació de la tercera promoció d’estudiants del programa Beques Joves Talents, en un acte a l’edifici Ciutat de l’Aigua que també ha servit per donar la benvinguda als cinc nous joves becats del curs 2023/24.

El despliegue del proyecto Next Generation en la cuenca del Besòs desvincularía la necesidad de que llueva que tenemos hoy en día. La companyia està realitzant proves tècniques d’ajustos de pressió per fer front a la possible entrada a emergència I per sequera

Aigües de Barcelona ha obtingut el Certificat d’Excel·lència de l’FP dual, que atorga la Generalitat de Catalunya, per la seva aposta per aquesta modalitat formativa, que contribueix al desenvolupament professional i l’ocupació de qualitat dels joves en el sector de l’aigua.

La segona tinenta d’alcaldia de Drets Socials, Cultura, Educació i Cicles de Vida de l’Ajuntament de Barcelona, Maria Eugènia Gay, i el conseller delegat d’Aigües de Barcelona, Felipe Campos, han signat avui la renovació del protocol per afrontar l’emergència en l’àmbit de la pobresa energètica. L’objectiu del protocol és fixar el procediment per garantir el subministrament d’aigua a qui no la...

Durant aquest any, el Punt TIC de la Florida - les Planes ha atès 6.981 persones i ha realitzat 7.058 gestions. El primer semestre de l’any, ha format 527 persones.

La segona convocatòria del Laboratori d’Innovació Oberta per a Municipis, impulsat per Aigües de Barcelona i Mobile World Capital Barcelona (MWCapital), ha finalitzat amb la participació de 15 empreses i start-ups nacionals i internacionals. La iniciativa pretén donar solucions a reptes reals relacionats amb l’aigua i la sostenibilitat de diferents municipis de l’àrea metropolitana de...

L’Hospitalet de Llobregat ha calculat per primera vegada la seva petjada hídrica, en col·laboració amb Aigües de Barcelona i Cetaqua. L’aprofitament de les aigües freàtiques del subsol per al reg de parcs i jardins i per a la neteja viària ha permès reduir la petjada hídrica del territori (1,49% de reducció sobre el total de la petjada hídrica de l’Hospitalet).