thumbnail

Aigües de Barcelona, Cetaqua i l’Ajuntament de Gavà inauguren Recaigua, el primer punt de recàrrega intel·ligent d’aigua subterrània no potable al municipi per al reg i la neteja dels carrers.  Recaigua dona continuïtat a l’estratègia Gavà Circular, per tal d’aplicar els principis de l’economia circular com a mitjà per garantir la sostenibilitat social, econòmica i ambiental de la...

thumbnail

El projecte ‘A-porta, acompanyant porta a porta’ inicia aquesta setmana el seu desplegament a 500 llars del barri de Can Calders de Sant Feliu de Llobregat. El projecte es va presentar dissabte en un acte amb la presència de Lídia Muñoz, alcaldessa de la ciutat; Flavia Reina, regidora de Serveis Socials de l’Ajuntament; Jordi Giró, president de la CONFAVC, i Manel Giraldo, director de...

thumbnail

Per fomentar els hàbits sostenibles i l’aigua de quilòmetre zero, Aigües de Barcelona repartirà 4.000 cantimplores i 1.000 gots compostables per a les persones voluntàries, els col·laboradors i els convidats de La Marató.

thumbnail

Felipe Campos, conseller delegat d’Aigües de Barcelona, ha remarcat en la XXVI Trobada d’Economia de S’Agaró la necessitat d’impulsar, des del diàleg i les aliances amb les diferents administracions, un pacte social col·laboratiu per tal de contribuir a una recuperació econòmica sostenible i justa.

thumbnail

Aigües de Barcelona impulsa, a través del diàleg i les aliances, el seu paper d’agent actiu, treballant colze a colze amb els representants d’entitats i associacions de diferents sectors de la societat. La voluntat de la companyia és fomentar l’escolta activa i la proximitat amb aquestes entitats per trobar punts en comú i avançar en la recuperació social i econòmica.

thumbnail

Aigües de Barcelona, des del seu compromís amb l’atenció a la diversitat, posa en marxa el Servei de Videointerpretació en llengua de signes catalana (LSC), amb el qual vol garantir que les persones sordes o amb discapacitat auditiva tinguin el mateix accés a la informació i a la comunicació i realitzin les gestions en igualtat de condicions que la resta de la ciutadania.

thumbnail

Aigües de Barcelona segueix enfortint l’atenció a la diversitat i la seva acció social per millorar la qualitat de vida de les persones. Amb la voluntat de proporcionar a la ciutadania una atenció inclusiva al servei de tots els col·lectius, la companyia implanta l’atenció en urdú, com ja ha fet amb la llengua àrab i l’anglès, en els seus principals canals d’atenció: el telèfon i les...

thumbnail

Aigües de Barcelona, des del seu compromís per estar al costat de les persones, s’ha reunit amb entitats del Tercer Sector Social per seguir treballant en diversos projectes conjunts que contribueixin a la millora de la qualitat de vida de les persones.