Aigües de Barcelona, Cetaqua i l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat han inaugurat avui l’hort urbà REGREEN, un pilot que promou l’ús de recursos hídrics alternatius com l’aigua regenerada. Aquesta iniciativa publicoprivada d’innovació vol contribuir a l’economia circular a l’àrea metropolitana de Barcelona, donant una segona vida a l’aigua per combatre l’escassetat hídrica.

Aigües de Barcelona, referent en la gestió de l’aigua, ha renovat el segell Bequal Plus, com a reconeixement al seu compromís ferm amb les persones amb discapacitat. Aquesta distinció reconeix la inclusió i la implicació de les empreses amb aquesta causa basant-se en diferents criteris.

Aigües de Barcelona, en col·laboració amb Cetaqua, el Centre Tecnològic de l’Aigua, ha calculat la petjada de carboni i la petjada hídrica de l’edició d’enguany del Trofeu Conde de Godó, celebrat del 15 al 23 d’abril a la ciutat de Barcelona.

La 3a edició de la llista elaborada per Financial Times i Statista ha reconegut Aigües de Barcelona com una de les 500 empreses de la Unió Europea i el Regne Unit que han reduït més les emissions de gasos amb efecte d’hivernacle en els darrers 5 anys

Gavà ha realitzat per primera vegada el càlcul de la seva petjada hídrica, en col·laboració amb Aigües de Barcelona i Cetaqua. Aquest és un indicador de l’apropiació humana de l’aigua que té en compte els diferents usos (consum o contaminació).

Aigües de Barcelona ha signat un conveni amb el Ministeri d’Igualtat, a través de la Delegació del Govern contra la Violència de Gènere, per promoure accions de sensibilització dins la iniciativa “Empreses per una societat lliure de violència de gènere”.

Aigües de Barcelona ha estat guardonada en la setena edició del Premi Aliança en la categoria Gran Empresa, que atorga la Fundació Bertelsmann, juntament amb la Fundació CEOE, per l’aposta de la companyia per aquesta modalitat formativa, que contribueix a l’ocupació de qualitat dels joves en el sector de l’aigua.

Aigües de Barcelona ha participado en el workshop “Best Practices Exchange”, organizado por Agbar y TMB en el Campus ESADE de Sant Cugat del Vallès, a través del cual los responsables de empresas de servicios, como Agbar, Aena, Naturgy y Elewit, han compartido diversos ejemplos de modelos de gestión de proyectos de innovación abierta, corporate venturing y colaboración con start-ups.