Actualitat

En el marc del projecte Waterwall, del 26 al 30 de setembre l’artista urbà Ekosaurio ha pintat un mural a l’exterior de l’ETAP de Sant Joan Despí. Waterwall és una iniciativa d'intervenció artística participativa per redecorar diversos actius d’Aigües de Barcelona que actualment presenten pintades vandàliques.

Des del 19 i fins al 23 de setembre, l’artista Ekosaurio, de la mà d’Aigües de Barcelona, ha pintat un mural a les parets exteriors de l’antiga presó la Model de Barcelona.

Aigües de Barcelona ha participat al Fixing the Future, el festival d’idees i innovació en àmbits com el canvi climàtic, la sostenibilitat, l’educació o l’urbanisme, que s’ha celebrat durant el 16 i 17 de setembre al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB).

Aigües de Barcelona ha estat reconeguda per l’International Water Association (IWA) com a “Climate Smart Utility” per la seva estratègia i accions contra l’emergència climàtica en els eixos d’adaptació, mitigació i lideratge climàtic.

Aigües de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona han signat el conveni de col·laboració en la 44a edició de la Cursa de la Mercè 2022 per a l’avituallament oficial sostenible.

CaixaBank i Aigües de Barcelona han desenvolupat una prova de concepte amb la start-up catalana Validated ID, que ha desenvolupat una solució d’identitat digital descentralitzada basada en tecnologia blockchain.

Aigües de Barcelona i la Confederació d’Associacions Veïnals de Catalunya (CONFAVC), juntament amb tres dels ajuntaments participants (Gavà, Sant Feliu de Llobregat i Viladecans), han fet balanç, en un acte a Barcelona, dels prop de sis anys de col·laboració en el projecte ‘A-porta, acompanyant porta a porta’.

Aigües de Barcelona i Cetaqua, amb l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat, en el seu compromís amb l’acció climàtica i els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), han inaugurat, a la Central Cornellà, l’hort urbà REGREEN, un projecte pilot d’innovació que té com a objectiu demostrar el potencial de l’ús d’aigua regenerada per a l’agricultura hidropònica a l’entorn urbà.