thumbnail

El projecte REGIREU, de la convocatòria RIS3CAT, ha presentat els seus resultats després de 3 anys de feina intensa: aquests resultats permetran avançar en el coneixement de la seguretat de les aigües regenerades, amb la voluntat de reforçar la confiança ciutadana en aquesta font d’abastament.

thumbnail

Després de mesos de treball entre els representants de l’empresa i de la part social, Aigües de Barcelona presenta el nou Pla d’Igualtat, que tindrà una vigència de quatre anys.

thumbnail

Aigües de Barcelona ha participat un any més a l’IND+I, la trobada anual d’innovació i indústria a Viladecans, que enguany arriba a la cinquena edició, marcada per la situació generada per la covid-19 i les propostes per a la recuperació social, econòmica i ambiental.

thumbnail

En el compromís amb els drets humans, Aigües de Barcelona i l’Ajuntament de Viladecans han acordat la col·laboració per acollir i acompanyar persones refugiades en aquest municipi. Mitjançant aquest conveni, la ciutat rebrà un ajut econòmic que vol contribuir a la plena inclusió i autonomia de les persones refugiades o sol·licitants d’asil.

thumbnail

Aigües de Barcelona, com a empresa compromesa amb la reducció de les emissions i la lluita contra el canvi climàtic, s’ha adherit als compromisos d’acció climàtica de l’Oficina Catalana del Canvi Climàtic de la Generalitat de Catalunya.

thumbnail

Rubén Ruiz, director general d’Aigües de Barcelona, i Carlos Cordón, alcalde de Cerdanyola, han signat el protocol per afrontar l’emergència en l’àmbit de la pobresa energètica. L’objectiu del protocol és fixar el procediment per garantir el subministrament d’aigua a qui no el pugui pagar per manca de recursos econòmics, en aplicació de la Llei 24/2015, de mesures urgents per a afrontar...

thumbnail

L’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, va presidir ahir la signatura del conveni de constitució del HUB ECCUS-Economia Circular i Ciutats Urbanes Sostenibles. Es tracta d’un espai de col·laboració publicoprivada que és el reflex de la voluntat compartida de 9 ajuntaments i 8 empreses, entre elles Aigües de Barcelona, d’avançar cap a un nou model econòmic per accelerar la recuperació...

thumbnail

Aigües de Barcelona, en col·laboració amb l’Ajuntament de Badalona, l’Àrea Metropolitana de Barcelona i amb la coordinació d’Aquatec, impulsa el projecte LIFE BAETULO, que implementarà i testejarà a la ciutat de Badalona un sistema d’alerta primerenca integral, com a mesura d’adaptació al canvi climàtic.