thumbnail

Xavier Bernat, director de Transició Ecològica i Justa d’Aigües de Barcelona, ha destacat avui  la importància de l’aigua “com a element troncal en la reconstrucció socioeconòmica i la transformació verda que cal endegar a través d’aliances sòlides amb les institucions, els agents tractors del territori i  l’ecosistema de coneixement i innovació”.

thumbnail

Uns 140 treballadors i treballadores d’Aigües de Barcelona participen, des del dia 28 de setembre i fins a finals d’aquest mes, als tallers virtuals participatius “Comprenem per actuar pel clima”, a través dels quals la companyia vol sensibilitzar sobre l’acció a favor del clima.

thumbnail

Continuant amb la seva aposta per la virtualització de continguts i divulgació interactiva, el Museu de les Aigües estrena pàgina web amb la voluntat d’apropar el Museu a totes les cases i escoles, a través de propostes interactives i activitats dirigides a fomentar el coneixement i la sensibilització sobre el bon ús de l’aigua i el respecte pel medi ambient, com la visita 360°, entre...

thumbnail

Durant l’acte, celebrat al Museu de les Aigües, s’ha fet un reconeixement a la dedicació i esperit de superació de les tres persones becades de la primera promoció graduada el 2021. La iniciativa, que es va posar en marxa el 2016, ja ha becat 25 estudiants d’àmbits com la transformació digital, innovació, sostenibilitat i desenvolupament social. 

thumbnail

Aigües de Barcelona té com a principi bàsic la transparència i el retiment de comptes de la nostra activitat davant la societat en el seu conjunt. Per això, la companyia posa a disposició de la ciutadania tota la documentació relativa a la seva activitat, com ara actuacions significatives, indicadors i variables més representatius, que es poden consultar en el portal de transparència del web...

thumbnail

STOP-IT, la iniciativa per garantir la seguretat de les infraestructures crítiques del sector de l’aigua, ha arribat al final del projecte després d’assolir bona part dels seus objectius per a la prevenció, detecció, resposta i mitigació de les amenaces físiques i cibernètiques que puguin produir-se en aquestes instal·lacions.

thumbnail

Amb la voluntat d’avançar cap a la neutralitat climàtica i reduir les emissions de CO2, Aigües de Barcelona impulsa el projecte Blockvaluechain, una iniciativa dirigida a la cocreació d’un espai de col·laboració on compartir coneixement i eines amb les entitats externes de la cadena de valor per a la gestió oberta de la petjada de carboni. 

thumbnail

En la final de l’edició d’enguany del programa d’innovació oberta Innobus, que s’ha dut a terme a la Casa Seat de Barcelona, s’han donat a conèixer les solucions dels equips participants als reptes plantejats per les empreses i un jurat format per entitats públiques i privades ha seleccionat la iniciativa guanyadora.