Actualitat

Davant el greu increment del nombre de contagis registrats durant les darreres setmanes per la variant òmicron, Aigües de Barcelona ha reactivat el confinament de treballadors, de moment a l’Estació Depuradora d’Aigües Residuals (EDAR) Besòs, tal com es va fer a l’inici de la pandèmia, per garantir la continuïtat del servei essencial del cicle integral de l’aigua.  

Aigües de Barcelona ha ampliat l’atenció multicanal per adaptar-se a les necessitats dels diversos tipus de clients, oferint una atenció personalitzada, inclusiva, àgil i professional per no deixar ningú enrere.

Aigües de Barcelona segueix enfortint l’atenció a la diversitat i la seva acció social per millorar la qualitat de vida de les persones. Amb la voluntat de proporcionar a la ciutadania una atenció inclusiva al servei de tots els col·lectius, la companyia implanta l’atenció en xinès mandarí, com ja ha fet amb la llengua àrab, l’urdú i l’anglès, en els principals canals d’atenció: el telèfon i...

Aigües de Barcelona i Ship2B Foundation van donar el tret de sortida al cicle de Jornades de Colideratge i Innovació Social a la Smart City del segle XXI el passat 15 de desembre, amb una jornada de reflexió i debat dedicada a les ciutats sostenibles. A aquesta primera trobada li seguiran dues jornades més, una dedicada a ciutats inclusives i l’altra sobre ciutats emprenedores.

Aigües de Barcelona, des del seu compromís ineludible amb la transparència i el retiment de comptes, ha explicat in situ a Sant Boi les actuacions dutes a terme el 2021 en relació amb el Pacte Social, a través del qual vol reforçar el seu paper d’agent actiu per garantir una recuperació econòmica verda i justa.

Implantar el sistema de teletreball implica la reducció dels desplaçaments, i per tant, ajuda a reduir la petjada de carboni, fomentant, a més, la conciliació i la millora del benestar de les persones treballadores. El teletreball esdevé, doncs, una eina que contribueix a la millora de la salut del planeta i de les persones.

El consolat de Pakistan ha acollit la presentació del llibre Barcelona. Una ciutat oberta al món, una obra coeditada per Aigües de Barcelona per tal de donar a conèixer la cultura d’aquest país entre la societat catalana.

Aigües de Barcelona, juntament amb Fundació La Caixa, Capgemini Espanya, Fundació Cellnex, Creu Roja, Fundació Pimec, Fundació Tecsos i Vodafone, han presentat l’aliança per combatre la soledat no desitjada en un pla pilot a Espanya, liderat per Creu Roja, que pretén dissenyar i implementar de forma col·laborativa estratègies, accions i solucions per abordar la problemàtica de la soledat no...