thumbnail

L’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, va presidir ahir la signatura del conveni de constitució del HUB ECCUS-Economia Circular i Ciutats Urbanes Sostenibles. Es tracta d’un espai de col·laboració publicoprivada que és el reflex de la voluntat compartida de 9 ajuntaments i 8 empreses, entre elles Aigües de Barcelona, d’avançar cap a un nou model econòmic per accelerar la recuperació...

thumbnail

Aigües de Barcelona, en col·laboració amb l’Ajuntament de Badalona, l’Àrea Metropolitana de Barcelona i amb la coordinació d’Aquatec, impulsa el projecte LIFE BAETULO, que implementarà i testejarà a la ciutat de Badalona un sistema d’alerta primerenca integral, com a mesura d’adaptació al canvi climàtic.

thumbnail

Fruit del nostre compromís i el de l’Ajuntament de Sant Boi amb els drets humans, hem acordat renovar la col·laboració amb el consistori per acollir i acompanyar persones refugiades en aquest municipi. La ciutat rebrà una ajuda econòmica que afavorirà la plena inclusió i l'autonomia de les persones refugiades o sol·licitants d'asil i el treball de sensibilització en aquest àmbit.

thumbnail

Catalina Balseiro, directora d’Innovació i Coneixement d’Aigües de Barcelona, ha participat avui a la 4ª Jornada “Por una Economía Circular y Competitiva” a Gavà, en una trobada que ha posat de manifest la necessitat de treballar conjuntament entre administracions, empreses i entitats per salvar el planeta, i en la qual s’han presentat iniciatives per fomentar l’economia circular en...

thumbnail

Start4big, la primera iniciativa europea d’innovació oberta multisectorial impulsada per Aigües de Barcelona, CaixaBank, Naturgy, SEAT i Telefónica, ha seleccionat les start-ups generades de la seva segona onada d’innovació. En total són sis de les 192 propostes presentades les que han arribat a aquesta fase final, en la qual podran posar en marxa diferents projectes pilot amb alguna de...

thumbnail

Aigües de Barcelona ha participado un año más en ‘#100tífiques’, coincidiendo con el Día Internacional de las Mujeres y las Niñas en la Ciencia, que las Naciones Unidas celebran cada 11 de febrero. Cuatro científicas de la compañía han ofrecido una charla virtual a diferentes centros escolares para explicarles cómo surgió su vocación científica.

thumbnail

Aigües de Barcelona ha renovat la certificació efr, que reconeix el compromís de l’empresa amb la igualtat d’oportunitats i per crear un entorn de treball que faciliti l’equilibri entre el desenvolupament professional, personal i familiar dels treballadors i treballadores.

thumbnail

Aigües de Barcelona donarà 48.581 euros a favor de l’assaig clínic #JoEmCorono per a la lluita contra el coronavirus, gràcies a la campanya per passar-se a la factura digital.