Actualitat

Aigües de Barcelona ha ampliat l’atenció multicanal per adaptar-se a les necessitats dels diversos tipus de clients, oferint una atenció personalitzada, inclusiva, àgil i professional per no deixar ningú enrere.

Aigües de Barcelona segueix enfortint l’atenció a la diversitat i la seva acció social per millorar la qualitat de vida de les persones. Amb la voluntat de proporcionar a la ciutadania una atenció inclusiva al servei de tots els col·lectius, la companyia implanta l’atenció en xinès mandarí, com ja ha fet amb la llengua àrab, l’urdú i l’anglès, en els principals canals d’atenció: el telèfon i...

Aigües de Barcelona i Ship2B Foundation van donar el tret de sortida al cicle de Jornades de Colideratge i Innovació Social a la Smart City del segle XXI el passat 15 de desembre, amb una jornada de reflexió i debat dedicada a les ciutats sostenibles. A aquesta primera trobada li seguiran dues jornades més, una dedicada a ciutats inclusives i l’altra sobre ciutats emprenedores.

Amb la ferma determinació de contribuir a la lluita contra l’emergència climàtica, la Política d’acció climàtica d’Aigües de Barcelona, que regirà tota l’organització, es va  aprovar el passat 17 de novembre en el Consell d’Administració de la companyia.

Aigües de Barcelona, des del seu compromís ineludible amb la transparència i el retiment de comptes, ha explicat in situ a Sant Boi les actuacions dutes a terme el 2021 en relació amb el Pacte Social, a través del qual vol reforçar el seu paper d’agent actiu per garantir una recuperació econòmica verda i justa.

Implantar el sistema de teletreball implica la reducció dels desplaçaments, i per tant, ajuda a reduir la petjada de carboni, fomentant, a més, la conciliació i la millora del benestar de les persones treballadores. El teletreball esdevé, doncs, una eina que contribueix a la millora de la salut del planeta i de les persones.

El consolat de Pakistan ha acollit la presentació del llibre Barcelona. Una ciutat oberta al món, una obra coeditada per Aigües de Barcelona per tal de donar a conèixer la cultura d’aquest país entre la societat catalana.

Aigües de Barcelona, juntament amb Fundació La Caixa, Capgemini Espanya, Fundació Cellnex, Creu Roja, Fundació Pimec, Fundació Tecsos i Vodafone, han presentat l’aliança per combatre la soledat no desitjada en un pla pilot a Espanya, liderat per Creu Roja, que pretén dissenyar i implementar de forma col·laborativa estratègies, accions i solucions per abordar la problemàtica de la soledat no...