Actualitat

El consolat de Pakistan ha acollit la presentació del llibre ‘Barcelona. Una ciutat oberta al món’ una obra coeditada per Aigües de Barcelona per tal de donar a conèixer la cultura d’aquest país entre la societat catalana.

Aigües de Barcelona, des del seu compromís ineludible amb la transparència i el retiment de comptes, ha explicat in situ a Viladecans les actuacions dutes a terme el 2021 en relació amb el Pacte Social, a través del qual vol reforçar el seu paper d’agent actiu per garantir una recuperació econòmica verda i justa. 

Aigües de Barcelona, Cetaqua i l’Ajuntament de Gavà inauguren Recaigua, el primer punt de recàrrega intel·ligent d’aigua subterrània no potable al municipi per al reg i la neteja dels carrers.  Recaigua dona continuïtat a l’estratègia Gavà Circular, per tal d’aplicar els principis de l’economia circular com a mitjà per garantir la sostenibilitat social, econòmica i ambiental de la...

El projecte ‘A-porta, acompanyant porta a porta’ inicia aquesta setmana el seu desplegament a 500 llars del barri de Can Calders de Sant Feliu de Llobregat. El projecte es va presentar dissabte en un acte amb la presència de Lídia Muñoz, alcaldessa de la ciutat; Flavia Reina, regidora de Serveis Socials de l’Ajuntament; Jordi Giró, president de la CONFAVC, i Manel Giraldo, director de...

Per fomentar els hàbits sostenibles i l’aigua de quilòmetre zero, Aigües de Barcelona repartirà 4.000 cantimplores i 1.000 gots compostables per a les persones voluntàries, els col·laboradors i els convidats de La Marató.

Felipe Campos, conseller delegat d’Aigües de Barcelona, ha remarcat en la XXVI Trobada d’Economia de S’Agaró la necessitat d’impulsar, des del diàleg i les aliances amb les diferents administracions, un pacte social col·laboratiu per tal de contribuir a una recuperació econòmica sostenible i justa.

Aigües de Barcelona impulsa, a través del diàleg i les aliances, el seu paper d’agent actiu, treballant colze a colze amb els representants d’entitats i associacions de diferents sectors de la societat. La voluntat de la companyia és fomentar l’escolta activa i la proximitat amb aquestes entitats per trobar punts en comú i avançar en la recuperació social i econòmica.

Aigües de Barcelona, des del seu compromís amb l’atenció a la diversitat, posa en marxa el Servei de Videointerpretació en llengua de signes catalana (LSC), amb el qual vol garantir que les persones sordes o amb discapacitat auditiva tinguin el mateix accés a la informació i a la comunicació i realitzin les gestions en igualtat de condicions que la resta de la ciutadania.