thumbnail

Davant l’estat d’alerta per la propagació del Covid-19 i conscients de la inquietud que pot generar entre la població allò que afecti un bé bàsic com és l’aigua, Aigües de Barcelona vol manifestar que el subministrament estarà assegurat amb les mateixes garanties que fins ara.

thumbnail

Tots tenim un paper a exercir en la lluita contra el canvi climàtic i el de l’aigua, el nostre recurs més preuat, és essencial.

thumbnail

Fins a 6.729 persones de 25 nacionalitats diferents van visitar en el darrer any les principals instal·lacions d’Aigües de Barcelona, com el centre de control operatiu, el laboratori, la planta potabilitzadora de Sant Joan Despí i les depuradores. 

thumbnail

Start4big, la primera iniciativa europea d’innovació oberta multisectorial impulsada per Aigües de Barcelona, CaixaBank, Naturgy, SEAT i Telefónica, ha participat avui a Tech Spirit Barcelona per explicar el seu model d’innovació oberta i els beneficis per a start-ups i empreses.

thumbnail

L’exposició The Zone of Hope, impulsada per Aigües de Barcelona, ha obtingut el reconeixement go!ODS, atorgat per la Red Española del Pacto Mundial i la Fundación Rafael del Pino, per la seva contribució a la consecució dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides i els objectius de l’Agenda 2030.  

thumbnail

Aigües de Barcelona s’ha adherit als compromisos del Charter del Teletreball i la Flexibilitat, una iniciativa de la Fundación Más Familia a través de la qual les empreses es comprometen a fomentar a les seves organitzacions noves formes de treballar, basades en una cultura la flexibilitat laboral i el teletreball; el respecte pel medi ambient, la diversitat i la inclusió, i el reconeixement...

thumbnail

Aigües de Barcelona ha estat reconeguda amb el Segell Bequal PLUS que atorga la Fundació Bequal, que certifica ser una empresa socialment responsable amb la discapacitat i demostra el compromís de la companyia amb l’Agenda 2030 de les Nacions Unides per aconseguir un món més responsable i sostenible.

thumbnail

El conveni de col·laboració entre les dues entitats implica la distribució de cantimplores de vidre per a tots els treballadors