thumbnail

L’alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, i el tercer tinent d’alcalde de l’Àmbit de Territori de l’Ajuntament, Daniel Gracia, han visitat la nova oficina d’atenció al client d’Aigües de Barcelona al municipi.

thumbnail

Aigües de Barcelona, juntament amb sis empreses més del grup, s’ha incorporat a la Red+D, que impulsa la Red Acoge, pel seu compromís en matèria de diversitat i inclusió en l’entorn laboral.

thumbnail

Maria Salamero, directora de Relacions Institucionals, Acció Social i Sostenibilitat d’Aigües de Barcelona, va participar recentment en el col·loqui “Pobresa energètica: el repte de cara a l’hivern”, juntament amb alcaldes i alcaldesses de municipis de l’àrea metropolitana de Barcelona. A l’acte, va posar de relleu les mesures pal·liatives impulsades per la companyia per ajudar els...

thumbnail

Per fomentar els hàbits sostenibles, es repartiran més de 3.000 cantimplores per als voluntaris i personal de La Marató 

thumbnail

Aquest any es compleixen 20 anys de la creació de la norma SGE 21, i per celebrar-ho, Forética ha retransmès un programa de TV especial a través de la TV online de Servimedia.

thumbnail

Aigües de Barcelona ha participat a l’EIC Hub Visit, un esdeveniment organitzat per ACCIÓ -Agència per la Competitivitat de l’Empresa i l’European Innovation Council (EIC) per promoure la innovació. Es tracta d’una visita virtual a ciutats europees que destaquen pel seu ecosistema innovador. A través d’aquesta iniciativa, es vol reforçar la relació entre companyies innovadores i diferents...

thumbnail

El 26 d’octubre, els serveis tècnics de l’AMB van detectar, a través de l’empresa operadora Aigües de Barcelona, Empresa Metropolitana del Cicle de l’Aigua, una incidència en el sistema metropolità de sanejament a la zona del camí de la Pineda, al terme municipal de Gavà, en què s‘observava una fuita d’aigües residuals, producte d’un trencament al col·lector.

thumbnail

En un acte organitzat per ESADE, Maria Salamero ha destacat que el pla estratègic de la companyia “es basa en tres pilars: les persones, la ciutat i el medi ambient”