Actualitat

Felipe Campos, conseller delegat d’Aigües de Barcelona, ha remarcat en la XXVI Trobada d’Economia de S’Agaró la necessitat d’impulsar, des del diàleg i les aliances amb les diferents administracions, un pacte social col·laboratiu per tal de contribuir a una recuperació econòmica sostenible i justa.

Aigües de Barcelona impulsa, a través del diàleg i les aliances, el seu paper d’agent actiu, treballant colze a colze amb els representants d’entitats i associacions de diferents sectors de la societat. La voluntat de la companyia és fomentar l’escolta activa i la proximitat amb aquestes entitats per trobar punts en comú i avançar en la recuperació social i econòmica.

Aigües de Barcelona, des del seu compromís amb l’atenció a la diversitat, posa en marxa el Servei de Videointerpretació en llengua de signes catalana (LSC), amb el qual vol garantir que les persones sordes o amb discapacitat auditiva tinguin el mateix accés a la informació i a la comunicació i realitzin les gestions en igualtat de condicions que la resta de la ciutadania.

Aigües de Barcelona segueix enfortint l’atenció a la diversitat i la seva acció social per millorar la qualitat de vida de les persones. Amb la voluntat de proporcionar a la ciutadania una atenció inclusiva al servei de tots els col·lectius, la companyia implanta l’atenció en urdú, com ja ha fet amb la llengua àrab i l’anglès, en els seus principals canals d’atenció: el telèfon i les oficines.

Aigües de Barcelona, des del seu compromís per estar al costat de les persones, s’ha reunit amb entitats del Tercer Sector Social per seguir treballant en diversos projectes conjunts que contribueixin a la millora de la qualitat de vida de les persones.

Aigües de Barcelona, en el marc de la seva acció social per millorar la qualitat de vida de les persones, i en concret per proporcionar a la ciutadania una atenció inclusiva al servei de tots els col·lectius, implanta l’atenció en àrab en els seus principals canals d’atenció: el telèfon i les oficines.

Catalina Balseiro, directora d’Innovació i Coneixement d’Aigües de Barcelona, ha explicat avui, a la taula rodona sobre innovació oberta celebrada en el marc de Bizbarcelona, la determinació d’Aigües de Barcelona “per avançar en la transformació de les empreses. Per això, és necessari obrir l’ecosistema i col·laborar amb diverses start-ups per afrontar els reptes de futur”.

Felipe Campos, conseller delegat d’Aigües de Barcelona, i Santi Nolla, director de Mundo Deportivo, han signat avui el conveni de col·laboració de la 98a edició de la cursa Jean Bouin, que tindrà lloc el proper 28 de novembre, a través del qual la companyia repartirà aigua de quilòmetre zero i gots compostables al llarg de la prova per evitar la generació de residus.