Actualitat

Catalina Balseiro, directora d’Innovació i Coneixement d’Aigües de Barcelona, ha explicat avui, a la taula rodona sobre innovació oberta celebrada en el marc de Bizbarcelona, la determinació d’Aigües de Barcelona “per avançar en la transformació de les empreses. Per això, és necessari obrir l’ecosistema i col·laborar amb diverses start-ups per afrontar els reptes de futur”.

Felipe Campos, conseller delegat d’Aigües de Barcelona, i Santi Nolla, director de Mundo Deportivo, han signat avui el conveni de col·laboració de la 98a edició de la cursa Jean Bouin, que tindrà lloc el proper 28 de novembre, a través del qual la companyia repartirà aigua de quilòmetre zero i gots compostables al llarg de la prova per evitar la generació de residus.

Felipe Campos, conseller delegat d’Aigües de Barcelona, i Lidia Muñoz, alcaldessa de Sant Feliu de Llobregat, han signat avui la renovació del protocol per afrontar l’emergència en l’àmbit de la pobresa energètica, que dona continuïtat al signat al juliol del 2017.

Divendres passat es van donar a conèixer les propostes guanyadores a la final de l’edició IoT de la HackatH2On, l’esdeveniment impulsat per Aigües de Barcelona per explorar les possibilitats de l’ús de la tecnologia de la telelectura.

Aigües de Barcelona, des del seu compromís ineludible amb la transparència i el retiment de comptes, ha explicat in situ al Papiol les actuacions dutes a terme el 2021 en relació amb el Pacte Social, a través del qual vol reforçar el seu paper d’agent actiu per garantir una recuperació econòmica verda i justa.

Jordi Bartolomé, alcalde de Santa Coloma de Cervelló i Felipe Campos, conseller delegat d’Aigües de Barcelona, han signat el conveni per implantar el sistema de telelectura en edificis de titularitat municipal.

Aigües de Barcelona, des del seu compromís ineludible amb la transparència i el retiment de comptes, ha explicat in situ a Sant Climent de Llobregat les actuacions dutes a terme el 2021 en relació amb el Pacte Social, a través del qual reforça el seu paper d’agent actiu per garantir una recuperació econòmica verda i justa.

Aigües de Barcelona organitza fins al 5 de novembre la HackatH2On IoT, un esdeveniment únic, desbordant de creativitat, per aprofundir en les possibilitats de l’ús de la tecnologia de la telelectura. 15 equips amb talent, ganes de cocrear i innovar s’han inscrit per posar la seva creativitat al servei de l’aigua.