thumbnail

El projecte SEMPRE-BIO, cofinançat pel programa Horizon Europe de la Comissió Europea, provarà noves solucions i vies de producció de biometà rendibles que facilitin el compliment del Green Deal europeu. La iniciativa està liderada per Cetaqua, Centre Tecnològic de l’Aigua, i hi participen Aigües de Barcelona, Transports Metropolitans de Barcelona i 13 socis més de 6 països diferents.

thumbnail

Aigües de Barcelona i diverses entitats del Tercer Sector s’han reunit per posar en comú, des del diàleg i l’escolta activa, propostes i projectes socials en els quals estan col·laborant, amb l’objectiu de seguir treballant plegats per contribuir a la millora de la qualitat de vida de les persones. 

thumbnail

La Fundación SERES reconeix amb aquest guardó la innovació i l’impacte social del projecte VulnerABility, orientat a la detecció àgil i primerenca de persones i col·lectius en risc de pobresa hídrica, a través de la digitalització i la innovació. VulnerABility és una eina predictiva de situacions de vulnerabilitat que vol contribuir a ampliar l’abast i l’efectivitat dels programes d’acció...

thumbnail

Aigües de Barcelona i la Confederació d’Associacions Veïnals de Catalunya (CONFAVC) han celebrat aquesta tarda la graduació de la segona promoció de cinc persones del programa Beques Joves Talents, en un acte a l’Àgora del Museu de les Aigües. Iniciat el 2016, el programa té actualment 21 alumnes becats cursant estudis en universitats públiques catalanes, com ara la Universitat Politècnica de...

thumbnail

Aquesta segona edició ha servit per generar avenços en la descarbonització amb els grups de relació 

thumbnail

Aigües de Barcelona ha rebut el premi Elegit Servei d’Atenció al Client de l’Any, en el certamen dels líders de servei que promou Sotto Tempo, dins la categoria d’empreses subministradores de l’aigua.

thumbnail

Catalina Balseiro i Xavier Bernat, directora d’Innovació i Coneixement i director d’Acció Climàtica d’Aigües de Barcelona, respectivament, han incidit al fòrum BNEW (Barcelona New Economy Week) en la importància d’aplicar solucions tecnològiques per fer front a reptes actuals com l’emergència climàtica, a través de la col·laboració publicoprivada.

thumbnail

Aigües de Barcelona va participar, a través del seu programa de voluntariat corporatiu, a la jornada de neteja i recollida de residus al Fòrum, organitzada per la FECDAS i Saita Diving celebrada el passat dissabte 1 d’octubre.