Actualitat

En un acte celebrat a Madrid, Aigües de Barcelona ha estat guardonada en la categoria Premi a la innovació preventiva de l’onzena edició dels Premis Asepeyo Antoni Serra Santamans. Aquests premis tenen com a objectiu reconèixer aquelles empreses associades a Asepeyo que hagin destacat pels seus resultats en matèria de prevenció de riscos laborals.

Aigües de Barcelona ha rebut la distinció d’Empresa de l’Any 2023, que atorga El Periódico de Catalunya, un reconeixement per la seva contribució a ciutats més circulars, justes i resilients gràcies a les aliances publicoprivades. 

El Pla d’Acció Social d’Aigües de Barcelona 2021-2023 ha contribuït a millorar l’ocupabilitat i la qualitat de vida de més de 5.000 persones en situació de vulnerabilitat, en col·laboració amb 38 entitats socials del territori, 11 ajuntaments i la Diputació de Barcelona. Amb un finançament propi de 2,8 milions d’euros, la companyia ha impulsat, entre el 2021 i el 2023, fins a 118 programes i...

El projecte Regreen, que promou l’ús d’aigua regenerada a l’entorn urbà, i el projecte social d’alfabetització Punt TIC del programa Digitalitza’t de L’H6.0 són les iniciatives guardonades per la seva contribució als ODS 11 i 4, respectivament.  Els Reconeixements go!ODS, impulsats per la Red Española del Pacto Mundial i la Fundación Rafael del Pino, distingeixen iniciatives innovadores...

El president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, i el conseller d’Acció Climàtica de la Generalitat, David Mascort, han visitat la nova infraestructura amb el vicepresident d’Aigües de Barcelona, Ciril Rozman, i altres directius de la companyia. 

L’Aigües de Barcelona Data Challenge és una iniciativa impulsada per Aigües de Barcelona que pretén potenciar l’ús de les dades agregades de telelectura recopilades com a eina clau per fer front als reptes actuals.

El Fòrum de Diàleg amb la societat 2023, celebrat a la Central Cornellà, enforteix la col·laboració i el diàleg entre Aigües de Barcelona i les associacions i entitats ciutadanes. A l’acte, la companyia ha rebut la certificació que l’acredita com a organització compromesa amb les persones grans per la seva proposta especialitzada i ajustada a les necessitats del col·lectiu sènior.

Aigües de Barcelona ha signat aquest matí el conveni amb el Consorci d’Educació de Barcelona per millorar la formació professional d’estudiants i treballadors del sector de l’aigua i el medi ambient, amb l’objectiu de contribuir a l’ocupabilitat de qualitat.