Actualitat

Aigües de Barcelona ha participat un any més a l’IND+I, la trobada anual d’innovació i indústria a Viladecans, que enguany arriba a la cinquena edició, marcada per la situació generada per la covid-19 i les propostes per a la recuperació social, econòmica i ambiental.

En el compromís amb els drets humans, Aigües de Barcelona i l’Ajuntament de Viladecans han acordat la col·laboració per acollir i acompanyar persones refugiades en aquest municipi. Mitjançant aquest conveni, la ciutat rebrà un ajut econòmic que vol contribuir a la plena inclusió i autonomia de les persones refugiades o sol·licitants d’asil.

Aigües de Barcelona, com a empresa compromesa amb la reducció de les emissions i la lluita contra el canvi climàtic, s’ha adherit als compromisos d’acció climàtica de l’Oficina Catalana del Canvi Climàtic de la Generalitat de Catalunya.

Rubén Ruiz, director general d’Aigües de Barcelona, i Carlos Cordón, alcalde de Cerdanyola, han signat el protocol per afrontar l’emergència en l’àmbit de la pobresa energètica. L’objectiu del protocol és fixar el procediment per garantir el subministrament d’aigua a qui no el pugui pagar per manca de recursos econòmics, en aplicació de la Llei 24/2015, de mesures urgents per a afrontar...

L’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, va presidir ahir la signatura del conveni de constitució del HUB ECCUS-Economia Circular i Ciutats Urbanes Sostenibles. Es tracta d’un espai de col·laboració publicoprivada que és el reflex de la voluntat compartida de 9 ajuntaments i 8 empreses, entre elles Aigües de Barcelona, d’avançar cap a un nou model econòmic per accelerar la recuperació...

Aigües de Barcelona, en col·laboració amb l’Ajuntament de Badalona, l’Àrea Metropolitana de Barcelona i amb la coordinació d’Aquatec, impulsa el projecte LIFE BAETULO, que implementarà i testejarà a la ciutat de Badalona un sistema d’alerta primerenca integral, com a mesura d’adaptació al canvi climàtic.

Fruit del nostre compromís i el de l’Ajuntament de Sant Boi amb els drets humans, hem acordat renovar la col·laboració amb el consistori per acollir i acompanyar persones refugiades en aquest municipi. La ciutat rebrà una ajuda econòmica que afavorirà la plena inclusió i l'autonomia de les persones refugiades o sol·licitants d'asil i el treball de sensibilització en aquest àmbit.

Catalina Balseiro, directora d’Innovació i Coneixement d’Aigües de Barcelona, ha participat avui a la 4ª Jornada “Por una Economía Circular y Competitiva” a Gavà, en una trobada que ha posat de manifest la necessitat de treballar conjuntament entre administracions, empreses i entitats per salvar el planeta, i en la qual s’han presentat iniciatives per fomentar l’economia circular en...