Actualitat

Start4big, la primera iniciativa europea d’innovació oberta multisectorial impulsada per Aigües de Barcelona, CaixaBank, Naturgy, SEAT i Telefónica, ha seleccionat les start-ups generades de la seva segona onada d’innovació. En total són sis de les 192 propostes presentades les que han arribat a aquesta fase final, en la qual podran posar en marxa diferents projectes pilot amb alguna de...

Aigües de Barcelona ha participado un año más en ‘#100tífiques’, coincidiendo con el Día Internacional de las Mujeres y las Niñas en la Ciencia, que las Naciones Unidas celebran cada 11 de febrero. Cuatro científicas de la compañía han ofrecido una charla virtual a diferentes centros escolares para explicarles cómo surgió su vocación científica.

Aigües de Barcelona ha renovat la certificació efr, que reconeix el compromís de l’empresa amb la igualtat d’oportunitats i per crear un entorn de treball que faciliti l’equilibri entre el desenvolupament professional, personal i familiar dels treballadors i treballadores.

Aigües de Barcelona donarà 48.581 euros a favor de l’assaig clínic #JoEmCorono per a la lluita contra el coronavirus, gràcies a la campanya per passar-se a la factura digital.

S2B Tech4Climate, programa en què participa Aigües de Barcelona, juntament amb Fundació Ship2B, Fundació Repsol, Innocells i Nestlé Espanya, obre una nova convocatòria per al seu programa d’acceleració, amb el qual busca les millors start-ups amb focus en els àmbits de la sostenibilitat i el medi ambient.

Les Nacions Unides celebren cada 28 de gener el Dia Mundial per la Reducció de les Emissions de CO2, també anomenat Dia Mundial de l’Acció davant l’Escalfament Terrestre. Aquest dia va ser dissenyat per l’Organització de les Nacions Unides (ONU) com el dia clau de l’any per prendre decisions a favor del nostre planeta, amb l’objectiu de crear consciència i sensibilitzar la població de la...

Aigües de Barcelona col·labora en Atlas of the future, una iniciativa que té com a objectiu visibilitzar i donar a conèixer aquelles accions i solucions ja implantades a la zona del Mediterrani que han mostrat que permeten lluitar contra els efectes del canvi climàtic.

L’oferta formativa inclou un nou Cicle Formatiu de Grau Superior en Gestió de l’Aigua a Cornellà de Llobregat