Actualitat

Aigües de Barcelona col·labora en Atlas of the future, una iniciativa que té com a objectiu visibilitzar i donar a conèixer aquelles accions i solucions ja implantades a la zona del Mediterrani que han mostrat que permeten lluitar contra els efectes del canvi climàtic.

L’oferta formativa inclou un nou Cicle Formatiu de Grau Superior en Gestió de l’Aigua a Cornellà de Llobregat 

Les dues entitats signen un contracte marc de col·laboració per a la gestió eficient de les xarxes d’aigua i la realització de proves de concepte a l’àrea metropolitana de Barcelona

Aigües de Barcelona ha obtingut la certificació de la norma ISO 45001, que substitueix l’OHSAS 18001 i que determina els requisits per implementar un sistema de gestió de Seguretat i Salut Laboral.

Catalina Balseiro, directora d’Innovació i Coneixement d’Aigües de Barcelona, ha defensat avui que és necessari un canvi verd a les nostres ciutats.

Es tracta d’un espai de trobada amb els grups de relació de la companyia en el qual s’aborden les temàtiques d’interès per als intervinents

L’alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, i el tercer tinent d’alcalde de l’Àmbit de Territori de l’Ajuntament, Daniel Gracia, han visitat la nova oficina d’atenció al client d’Aigües de Barcelona al municipi.

Aigües de Barcelona, juntament amb sis empreses més del grup, s’ha incorporat a la Red+D, que impulsa la Red Acoge, pel seu compromís en matèria de diversitat i inclusió en l’entorn laboral.